- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- с какъв характер сте :) :D
Командването има две страни все пак.. и командваният е важен ква зодия е !
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И аз като цяло не съм характерен за зодията си, но има някои неща, които са типични, колкото и голяма глупост да са зодиите за мен. Иначе за овните казват че са нахални и напористи, пък аз въобще не съм така.. е, с малки изключения
И азТова показва че вярваш в силите си (и/или не вярваш в тези на останалите) и искаш да стане именно по твоя начин, защото само него смяташ за правилен. При мен има по малко и от двете, но в повечето пъти като (ако) сбъркам за нещо, си го признавам чистосърдечно, но, въпреки всичко, една част в мен отново ми казва, че моята гледна точка е била по-правилната
Често дори не се стига до командване, защото ги оборвам с аргументи за секунди.. Това ми е много силна черта. Е, когато ми се занимава де.
Последно редактирано от RedArmy : 05-24-2013 на 09:33
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Прекрасен, разбира се!
Не, шегувам се.
Готин характер съм, ако ми се хване цаката. Нашите не са я хванали вече 18 години.
Абсолютно.
:д
Това ми е един от недостатъците. Изключително взискателна и критична съм. Много към другите, три пъти повече към себе си, но второто рядко личи, затова и изглеждам самодоволна. Имам склонност да имам проблем, да го тая в себе си сума ти време и в най-неподходящия момент просто да изсипя една кофа помия върху главата на виновния и бедният човек не разбира откъде му е дошло, защото е мислел, че всичко е окей. Абе, имам проблем да говоря за проблеми с близки хора. Сякаш успявам да овладявам това в последната година-две. Лесно се изнервям, но пък бързо ми минава. Като ми хванат спатиите, много лесно може човек да се справи с това. Викам много. Имам склонност да пренебрегвам себе си, за да станат нещата по-възможно най-добрия начин за някой друг. Нетърпелива съм, искам нещата да стават сега и на момента и то по най-добрия възможен начин. Захващам нещо със страст и плам и може да ми омръзне бързо. И хората, и нещата ми омръзват бързо. Това определено е следствие от зодията - близнаци съм. Поне при мен нещата доста си пасват. Разпиляна съм и суперширокопръста, да не се видя с пари просто.
Плюсове: Суперуслужлива съм и за приятелите си съм склонна да направя много, винаги съм насреща за разговор или съвет. Най-добрият ми приятел ме нарича "моят личен психолог". Правя много жестове за близки хора и често очаквам нещо, защото знам колко малко би ми коствало на мен, съответно често съм разочарована. Опитвам се да не очаквам. Никак не съм егоист. Не умея да се сърдя - ама наистина, в началото бълвам огън и жупел, а после дори защитавам човека от нападките на близките ми :д Доста по-търпелива съм от преди. Давам втори шанс винаги - единствено изключение би било повторна връзка, ако не чувствам, че желая същото.
Оптимист с доза реализъм. Планирам винаги.
Други неща, които не са плюсове или минуси: Уж съм много отворена, ама съм суперпритеснителна пред непознати хора и искам да направя добро впечатление. Лесно се привързвам. Доста съм доверчива, но не го считам за минус. Имам нужда от внимание и мило отношение. Не ги ли намеря... кофти. Доста съм приказлива, но когато хората се запознаят със сестра ми и майка ми, по-скоро ме определят като мълчалива :ДД
За друго не се сещам, ще допълвам.