.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

Мега фен Аватара на 102
    Командването има две страни все пак.. и командваният е важен ква зодия е !

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Командването има две страни все пак.. и командваният е важен ква зодия е !
    По принцип, да. Аз, обаче, имам склонност да имам нужда всичко да се случва както го искам. Инак се разстройвам
    Последното - в кръга на шегата, но не е лъжа, че се мъча да строявам в две редици. Само че тия около мен са ми хванали цаката и не ми се връзват на акъла.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    И аз съм овен, не мисля обаче, че си приличам със зодията. Мисля, че има твърде много фактори, които ни определат характера.
    И аз като цяло не съм характерен за зодията си, но има някои неща, които са типични, колкото и голяма глупост да са зодиите за мен. Иначе за овните казват че са нахални и напористи, пък аз въобще не съм така.. е, с малки изключения

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    По принцип, да. Аз, обаче, имам склонност да имам нужда всичко да се случва както го искам..
    И аз Това показва че вярваш в силите си (и/или не вярваш в тези на останалите) и искаш да стане именно по твоя начин, защото само него смяташ за правилен. При мен има по малко и от двете, но в повечето пъти като (ако) сбъркам за нещо, си го признавам чистосърдечно, но, въпреки всичко, една част в мен отново ми казва, че моята гледна точка е била по-правилната Често дори не се стига до командване, защото ги оборвам с аргументи за секунди.. Това ми е много силна черта. Е, когато ми се занимава де.
    Последно редактирано от RedArmy : 05-24-2013 на 09:33
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

anonymous708973
    Guest
    Прекрасен, разбира се!
    Не, шегувам се.
    Готин характер съм, ако ми се хване цаката. Нашите не са я хванали вече 18 години.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Последното - в кръга на шегата, но не е лъжа, че се мъча да строявам в две редици. Само че тия около мен са ми хванали цаката и не ми се връзват на акъла.
    Абсолютно.

Това ми е един от недостатъците. Изключително взискателна и критична съм. Много към другите, три пъти повече към себе си, но второто рядко личи, затова и изглеждам самодоволна. Имам склонност да имам проблем, да го тая в себе си сума ти време и в най-неподходящия момент просто да изсипя една кофа помия върху главата на виновния и бедният човек не разбира откъде му е дошло, защото е мислел, че всичко е окей. Абе, имам проблем да говоря за проблеми с близки хора. Сякаш успявам да овладявам това в последната година-две. Лесно се изнервям, но пък бързо ми минава. Като ми хванат спатиите, много лесно може човек да се справи с това. Викам много. Имам склонност да пренебрегвам себе си, за да станат нещата по-възможно най-добрия начин за някой друг. Нетърпелива съм, искам нещата да стават сега и на момента и то по най-добрия възможен начин. Захващам нещо със страст и плам и може да ми омръзне бързо. И хората, и нещата ми омръзват бързо. Това определено е следствие от зодията - близнаци съм. Поне при мен нещата доста си пасват. Разпиляна съм и суперширокопръста, да не се видя с пари просто.

Плюсове: Суперуслужлива съм и за приятелите си съм склонна да направя много, винаги съм насреща за разговор или съвет. Най-добрият ми приятел ме нарича "моят личен психолог". Правя много жестове за близки хора и често очаквам нещо, защото знам колко малко би ми коствало на мен, съответно често съм разочарована. Опитвам се да не очаквам. Никак не съм егоист. Не умея да се сърдя - ама наистина, в началото бълвам огън и жупел, а после дори защитавам човека от нападките на близките ми :д Доста по-търпелива съм от преди. Давам втори шанс винаги - единствено изключение би било повторна връзка, ако не чувствам, че желая същото.
    Оптимист с доза реализъм. Планирам винаги.

Други неща, които не са плюсове или минуси: Уж съм много отворена, ама съм суперпритеснителна пред непознати хора и искам да направя добро впечатление. Лесно се привързвам. Доста съм доверчива, но не го считам за минус. Имам нужда от внимание и мило отношение. Не ги ли намеря... кофти. Доста съм приказлива, но когато хората се запознаят със сестра ми и майка ми, по-скоро ме определят като мълчалива :ДД

За друго не се сещам, ще допълвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си