- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- искате ли да се запознаем ?
Здравейте щукна ми една идейка незнам доколко обаче ще ви хареса.:ДД. Чудех се дали искате да се запознаем ?естествено, който поиска - за тези, които са по-срамежливи , имат по-малко приятели и т.н. / аз не съм от тях , но обичам да общувам с всякакви хора / та ако някой одобри това пишете - в темата или на лс както искате - да видим дали ще стане нещо ;дд
П.С. пуснах темата и в раздел "любов"
От капризен са имали "форумна среща" преди и ся се опитваме, ама много малко хора от всеки град. Тук, ако има повече, ще е добре. (Ако това имаше предвид под запознаване, де)
Пловдив.![]()
Мхм. Дано повече хора да се съберат. На темата в капризен много ме беше яд, че няма хора. :/
Пазарджик ^^
току-що разбрах че вече се провеждат такива форумни срещи , но незнаех - вие да сте чували , ддз някак да се включим и ние че ми се иска да се срещна с някои връсници![]()
![]()
Ти като си на 14, по форумните няма много твои връстници.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не, не искаме.
А и да искаме какво ще последва?
Мен ме е страх единствено от някой мазен педофил , нищо друго ^^)
Не знам за теб, но аз съм си педофил![]()
То само в София ще можете се съберете ... От другите градове ще има по 1-2ма![]()
Димитре, ето ти сгода - доколкото разбирам тя е на 14 или поне така излиза от написаното от prosto_chovek. Ти също си горе-долу в тази категория, ако направите среща да идеш задължително! Пък и да не ходите всички (целия форум), ти понеже се умен момък, може да напишеш едно лично съобщение на момичето и да идете да пиете по едно кафе, пък току виж излезе нещо.
Само за едно се притеснявам - не знам дали нейното интелектуално ниво е толкова високо, колкото и твоето (нищо лично към канещата) и дали ще си паснете. Но все пак трябва да опитате.
И ако нещата потръгнат след време ще си спомняте с радост и умиление за добрия форумен трол, който събра две сродни души и откри искрицата на любовта у тях. А пък ако нищо не се получи един от двамата (а може и двамата за да има интрига) ще пусне тема в раздел "любов" и ще очаква мнения от добрите форумни тролове.
Поздрав за двамата:
https://www.youtube.com/watch?v=BfoCbvgkViQ
Последно редактирано от Lucho : 05-25-2013 на 11:51 Причина: Добавих специален музикален поздрав. Песента не е случайно избрана!
Идеята е готина , ама съм от Варна ;д
П.С - Lucho , веднага ги сватоса :дд
И аз съм от София.От кой квартал си?
Не.