.

Виж резултатите на анкетата: Какво ви е мнението за лигавите момичета?

Гласували
19. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Харесват ми

1 5,26%
  • Не ми харесват

18 94,74%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Exclamation Прекалено ли съм лигава,за да ме хареса ?

От доста време си пиша с едно момче,към което наистина започвам да се привързвам.Общи приятели са ми казвали,че и той ме харесва,разбирам също,че е така и по начина,по който ми пише и ми говори +това винаги ме поздравява с някакви песнички.
    Принципно не излизаме много често заедно,а само си пишем,но в последно време започнахме да се виждаме по-често,тъй като една приятелка излиза с един негов приятел (мисля,че стана малко объркващо) .
    Един ден бяхме заедно аз една друга приятелка и той. Проблема е,че винаги когато аз съм с тази моя приятелка започваме да се лигавим супер много и предполагам него това го отблъсна,въпреки че сме били заедно около 20 минути.
    От тогава мина един ден,но аз съм свикнала винаги когато си влезе в скайпа веднага да ми пише.В момента не ми пише и се чувствам доста странно,защото наистина започнах да го харесвам и не искам всичко да приключи така..
    Ще ми дадете ли някакъв съвет?
    Благодарна съм на всички,които са прочели историята ми.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ами, пиши му ти. Няма как да знаем колко отблъскващо лигави сте били, ако въобще е било в такава степен. Но щом искаш да общувате, започни веднъж ти разговора.

Супер фен Аватара на tonssy
    Момчетата по принцип се дразнят на прекаленото лигавене, да.
    Но имам друг въпрос- защо ти не му пишеш? Не е длъжен той пръв да го направи, а очевидно ти също си привързана към него. Възможно е да ти се е издразнил оня ден, затова му пиши сега, поговорете. Още по-добре ще е, ако излезете и проведете разговора на живо. Обясни му, че когато си с приятелката си, обикновено се отпускаш повече и затова си се държала така.

Аз му писах,но той излезе извън линия и ми показва,че съобщението не е доставено.В момента наистина седя и мисля дали може да съм го обидила с нещо..Когато бяхме навън той дори говореше за някакво друго момиче и как иска да си пишат и каза на приятелката ми да му изпрати фейсбука и.Приятелката ми каза,че го прави само,за да ме дразни,но аз не съм сигурна и съм доста объркана в момента..
    Та въпроса ми е мога ли да му се извиня по някакъв начин или просто как да го попитам какво съм направила,биж искала да му по кажа съвсем небрежно,защото не знам как ще го приеме..
    Наистина много ви благодаря.

Мега фен Аватара на xoxi
    Представям си какви лигли сте.
    Покани го да излезете само двамата. И стига с тия чатове. След като имате възможност да се виждате и на живо, правете го.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Град
    <3
    тая лигавост е отблъскваща
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Представям си какви лигли сте.
    Покани го да излезете само двамата. И стига с тия чатове. След като имате възможност да се виждате и на живо, правете го.
    Не можем да се виждаме много често,тъй като не учим в един и същ град и той често си е в пансиона.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ОК,аз много добре го знам,просто в момента се разлигавихме малко повече,принципно не се държа така,да не говорим пред него.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    трябва сама да го попиташ дали го отблъскваш по този начин или не.А и щом не ти пише днес по скайп това не е болка за умиране предполагам неможе по цял ден да си чатите по-добре излесте и тогава говорете - хем да го попиташ относно лигавенето ти , хем дали наистина те харесва

Имам приятелки, които са относително лигави и става много забавно с тях, но прекалената лигня наистина отблъсква. Дори да си му направила някакво отрицателно впечатление, то лесно можеш да го заличиш като се видите.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Може да не ти е писал веднага, защото е имал някаква работа. Стига си си набивала филми. И да повторя всички отгоре: ако си прекалено лигава, може да го отблъснеш, може да те мисли за несериозна.
    ^^^
    Бургас <3

Фен Аватара на Madlenita
    Град
    Вкъщи
    Като знаеш, че ставате с това момиче много лигаво защо по дволите си излязла с нея и с момчето което харесваш?Не бъди лигла пред момчетата, а бъди себе си!Не е толкова страшно, че не ти е писал отговорил един път!Може да е имал работа,може да се е случило нещо,може да му е спрял нета или още много всевъзможни причини.По-добре ако си се държала много лигаво излезте само двата навън и бъди себе си.Така ще имате много готини моменти заедно и той ще може да се отпусне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си