- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pomognete mi!
Men ako mi e za ebaneto shte si hvana nqkoq kurva a ne svqstno momiche kato neq![]()
Spored men ne si strruva da gubq vremeZa ednoto ebavane
![]()
A ako nqkoi tolkova se samnqva i iska da mi pomogne naistina ot varna sam ! Kvartal pochivka ;]
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Ако на 13 има по един нов на седмица, като стане на 20 може да мине за моя майка направо.
Emi ne .. ne me razbra qvno .. tq dva puti e pravila piqna 3ka.. zatova razberete me ne e takava !!!!!!!!!!!!!
За 3 месеца вече и тройки, на два пъти. ОК, това прави 2*2=4, останалите 6 за 90 дена, значи на 12 дена средно нов.
emi mnogo li e pich.. smisal ima i momicheta deto sa na 15 i sa pravili na cqloto daskalo svirki .. za mene kurva e momiche koeto se chuka vseki den ..
dali ? zashto mislish taka az sum razlichen vupreki che "mirisha" se razdavam mnogo za momichetata
Имаш грешни разбирания. Курва е, когато се ебе с много различни, ако прави секс само с един всеки ден, не е курва.
Да, ако се ебе всеки ден с тебе не е курва. Курва е, ако на 13 се напива и кара циганите наред![]()
I kwo kato sam "rom" kakto predpochitam da ni kazvateAz ne sam li chovek
Imam si nujdi
RASISTI POMOGNETE A NE ME NALAGAITE S TEJKITE URAJIQ NA LIRIKATA MOLQ
![]()
Ти с това трябваше да започнеш. Значи е нормално, че гаджето ти е била с 10 човека и едва ли ще й направи впечатление колко миришеш, изчакай още някой и друг ден, бъди по - настоятелен и ще стане работата.
Namekvate che shtoto sam rom mirisha liRASISTI MRASNI ... Az sam mnogo po razlichen ot kalaidjiite ako ne znaite se delim na mnogo grupi cigani !!! Ne sam kato vseki 1 rom ... Vse pak spazvam nqkvi pravila kato ... kupane pone 2 pati na mesec
![]()
Добре, ром си. Каква помощ искаш? Ние изказваме мнение, а ти противоречиш и не възприемаш. Какво точно очакваш да ти кажем в такъв случай?
Neka da vi svetna ? Romite imat tradicii ako ne znaite ... povecheto ot tqh otkazvat obeskosmvaneto na telata si tui kato tova se schita za protivorechie s maikata priroda ;] A do momicheto .. nE E KURVA ZADRUJ Q I VSE SHTE TI PUSNE :}