.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    И аз премахнах бившата... Само дето това не ми е помогнало кой знае колко... Така че... Единствения + е, че няма да ти изкачат нейни снимки, на които е щастлива с другия.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    И аз премахнах бившата... Само дето това не ми е помогнало кой знае колко... Така че... Единствения + е, че няма да ти изкачат нейни снимки, на които е щастлива с другия.
    аз се радвам,че е щастлива . че е намерила човка, но когато видя нещо такова, и просто нещо ме убива от вътре. просто , нали трябва да се радвам, а ми става лошо.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    аз се радвам,че е щастлива . че е намерила човка, но когато видя нещо такова, и просто нещо ме убива от вътре. просто , нали трябва да се радвам, а ми става лошо.
    От това ти изказване започвам да мисля, че съм супер скапания човек. Не се радвам за нея. Скапано ми е за мен...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    От това ти изказване започвам да мисля, че съм супер скапания човек. Не се радвам за нея. Скапано ми е за мен...
    е и на мен ми е скапано за мен ;Д , обаче предпочитам тя да е добре, отколкото да й е зле... Смисъл имало е моменти, когато ... брат ми.... съм си я ругал и не ми е пукало.. и тогава.. като й стане нещо случайно , да се разстрои или нещо подобно - на мен ми става още по-зле .. направо рев... ;д Разбираш ли... По-добре да я гледам щастлива, а ако видя обратното - скапвам се още повече. И в двата случая се скапвам де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си