- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хранителна добавка ---- Какво ще ми препоръчате?
абе да бе ама аз имах друго предвид за по бърз резултат , примерно барнарите комбинират повече от 5 съставки и даже вътре има карнитин , тва имах предвид
аз сега си поръчах едни простотии , дано не пукна преждевременно , ако се спомина искам паметник с моето име отгоре позлатено и може да идват мацките да палят свещи
Знам к'во имаш предвид,ама е твоите ръце да оправиш всичко.Метаболизъм с добавки не се оправя,а ако е както са повечето да трябва да избират между добра храна и хранителните добавки , трябва да се избере храната(бедна държава сме със скъпи хр.добавки) С храна много неща стават,ама с добавки нищо не става.
Като те гледам си попаднал в капана на индустрията за добавки. Това че нещо звучи по-сложно, не означава, че е по-добро. Имало 101 вида креатин вътре, пълни глупости, ще си взема само монохидрат вместо това. А специално за много добавки, примерно като тези предтренировъчните, много хора имат грешна представа за това какъв им е ефекта. Дано успея ти спестя някой и друг лев от добавки....