.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3283

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valentão Виж мнението
    добре ако обичаш дане ми се сопкаш така за да не стана лош проблем аз нямам просто давам съвет като страничен наблюдател , на скандинавките им отива бяло щото имат русоляви коси , толкова мноо контраст не е естетично
    Тогава да те просветля, че нямаш грам вкус. Ти какъв си, дизайнер, стилист или какво ?
    Рокля в черно и тъмно червено да ходи на момиче с тъмен тен ?! Хайде пак си помисли.

Фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Тогава да те просветля, че нямаш грам вкус. Ти какъв си, дизайнер, стилист или какво ?
    Рокля в черно и тъмно червено да ходи на момиче с тъмен тен ?! Хайде пак си помисли.
    що трябва да съм стилист или дизаинер да разбирам от вкус ли , те тия са най големите педали ама както и да е

що да не ходи червено и черно на тъмен тен , тъй ще се слива и ще има малък контраст , не примерно да изпъква като оранжево петно на черна дреха

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valentão Виж мнението
    що трябва да съм стилист или дизаинер да разбирам от вкус ли , те тия са най големите педали ама както и да е

що да не ходи червено и черно на тъмен тен , тъй ще се слива и ще има малък контраст , не примерно да изпъква като оранжево петно на черна дреха
    Тъмен тен с тъмно червено не се слива, а изглежда изкуствено, особено ако кожата има жълтеникав оттенък.
    Контраста между бяла кожа и червен цвят е класика. Ако не го виждаш, не е мой проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си