- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат! :D [vol.1]
Аз не казвам, че не е яко..Ама като съм гледала точно 1 епизод какво да кажа аз![]()
Е добре де то просот от километри си лици че я тормози . И онзи приятела им с тва женски и мъжки шамар ме уби
Поне на мен ми харесва повече от Биг Брадър
Тц Лини шоуто е мега добро аз съм гледала немската версия
Мисиите им са мноог по добри от тия на Брадъра
На мен между другото ме стана жал и за Вилислава и Марина. Всички освен Икебаната ги нападнаха.
Тя Жени не ги ли беше обиждала нещо преди 2 седмици като се напи ?
Дам. Тя голяма пияница излезе. Мис свят, мис не знам си какво, показа си истинската същност. Само се кара с хората. Иначе за годините си е много хубава, но се радвам, че я изгониха.
Кога са я изгонили ?
То мъж ми е противно да пие ама пък жена апфф
В четвъртък я изгониха.
А ти разбра ли, че Рут е бременна?
Е за Рут го гледах ама дали наистина е вярно никой не знае . Защо като е бременна не напусне ?
Мисля, че е вярно и предполагам, че не иска да напусне заради хонорара. Напоследък и тя започна леко да ме дразни. Преди я харесвах ама сега нещо... не знам.
Е добре де кво ще прави там бременна тя няма да може да участва почти в никоя мисия .
Или тя е къртицата или е мега тъпа
Не вярвам тя да е къртицата. Аз мисля, че къртицата е мъж, но още не знам кой.![]()
Е тогава за кво седи ако ще и за хонорора да е детото не ли по важно точно първите 3 месеца са най-опасни . Е може да е Тони
Ми тя в много мисии участва, знаейки че е бременна. И камъни носи и с главата надолу вися много пъти. И на всичкото отгоре пуши и пие! Направо не знам къде и е умът.![]()
хаха Има нещо вярно. И на всичкото отгоре да знаеш, че чакаш дете от някого и да се натискаш с друг... Първоначално много им се кефех на Рут и Любо и исках да станат гаджета ама сега... Не знам, да се оправят, имат си глави на раменете!![]()