.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Не гей ... Ако те привличат момчета си гей ... Просто си се забавляваш
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL Виж мнението
    Не гей ... Ако те привличат момчета си гей ... Просто си се забавляваш
    Тея дето викат "ГЕЙ", нека се научат първо кво е тва, после пак да си помислят. НЕ харесвам момчета, просто си се забавлявам и точно е заради таки'а хейтърчета се опасявах да пускам такава тема... Никой не знае, само аз и my self.. Държанието ми не е лигаво,гейско,педалско и никога никой няма да предположи,че правя такива простотии "Всеки луд с номера си" казаха по-нагоре..
    ТРАВЕСТИТА е "жена" с пишка, която обича да я шибат отзад, а аз нито обичам, нито се разхождам из улиците, нито имам обява.. просто се обличам,свършвам,събличам и тва е

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от the_mystery_machine Виж мнението
    Тея дето викат "ГЕЙ", нека се научат първо кво е тва, после пак да си помислят. НЕ харесвам момчета, просто си се забавлявам и точно е заради таки'а хейтърчета се опасявах да пускам такава тема... Никой не знае, само аз и my self.. Държанието ми не е лигаво,гейско,педалско и никога никой няма да предположи,че правя такива простотии "Всеки луд с номера си" казаха по-нагоре..
    ТРАВЕСТИТА е "жена" с пишка, която обича да я шибат отзад, а аз нито обичам, нито се разхождам из улиците, нито имам обява.. просто се обличам,свършвам,събличам и тва е
    Ми тогава какво искаш да коментираме?
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си