- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pomognete mi!
Оф, защо се занимавам.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Добре бе малоумни ли сте тоя очевидно троли
3 страници ли ви трябваха.....
Мирише на трооол.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Оооо от кога не се бях смяла така! Трябва да влизам по-често в тоя сайт. Липсваха ми троловете!!![]()
![]()
![]()
значи слуховете за миризмата са верни LOLVse pak spazvam nqkvi pravila kato ... kupane pone 2 pati na mesec![]()
Колкото теми отворих днес, всичките се оказаха написани от тролове. Не останаха ли вече нормални потребители тук?![]()
Да се разпиша малко :Д искаш да ни кажеш, че си ром, който мирише, на 15 (до колкото разбрах), никога не си се бръснал, къпеш се 2 пъти месечно(обяснява миризмата), въпреки тва хванал си си гадже, ходите само няколко дни, гаджето ти е на 13 не пуска + минало се е с половинатa махала. Има едно решение : ножа - банята - вените.
ЕЕЕх мислех, че добрите тролове са изчезнали, не бях виждал трол, който да е карал хората за изпишат 3 страници. От мен имаш палец, добре изтролено.
Трябва да си много малоумен да му се вържеш на тоя. Още от началото ми стана ясно, че се прави на интересен. Ебахти забилите даже и смешни не сте.
Така.. За момичетата циганета е съвсем нормално на 13 да са го правили с целия квартал седе баба ти, дядо ти и тройка с майка ти и баща ти.
2ро - това, че едно момиче прави всеки ден секс с един и същи човек НЕ я прави курва..
Моята приятелка като прави секи ден секс с мен !? Курва ли я прави това??
Прост циганин.
|DC -Wild#Cat!!♥
Самото й поведение да го прави с циганите при това толкова малка. Сега ти си и само играчка, с извинение.Не очаквай нищо сериозно от такива "момичета".Ако пък искаш нещо лесно,давай,но не се обвинявай и оправдавай с косми и така нататък,глупаво е!