.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Растеж на вежди...

Здравейте, търсих друга такава тема, но не можах да открия, затова ще попитам тук Предии близо 2 години постоянно сменях козметичките си, защото все нещо не ми харесваше във формата на веждите, която ми правеха. Та, веднъж попаднах на една козметичка, която уж ми я бяха похвалили, но не стига че ми направи веждите прекъснати, ми и оттогава спряха да растат..
    От година и нещо вече съм си при моята козметичка, ходя при нея за почистване на лицето и т.н, но не пипаме веждите, понеже са има-няма 20 косъма на кръст С нея си мислехме, че с времето ще пораснат, че просто растат по-бавно, ноо за 2 години няма никакъв резултат
    Та, искам да ви питам за някакви продукти, с които евентуално да спомогна за растежа им. Опитвах с Тривитаминол и рициново масло, но и от двете нямаше ефект. Вчера четох за някакъв Пантогел, някой ако го е пробвал, нека изкаже мнение.
    Откакто не ми растат веждите всеки ден си ги рисувам с молив, вече свикнах де, но се чувствам много некомфортно. Примерно когато вечер си лягаме с приятеля ми, аз трябва да внимавам как се въртя, за да не се изтрият някъде. Или пък на плажа... същата работа Ииии перманентния грим не е решение, така че не ми го предлагайте Не бих се окипазила така ;d
    Ако някой може да ми помогне, да пише.. и естествено ако има момичета с подобен проблем, може да споделите :P

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Бадемово масло... има и още един начин но е доста миризлив... търкай ги хубаво със скилидка чесън 1-2 пъти дневно. Това мисля, че трябва да даде резултат.
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Бадемово или Рициново масло.
    И от двете има ефект.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Рициново масло!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    И аз мисля, че трябва да опиташ с бадемово масло. А защо не и със стимуланта за коса на Икаров, не мисля, че може да ти навреди, само внимавай да не ти влезе в очите

Супер фен Аватара на Exothermic
    И моите растат бавничко.
    Преди си правех масажи с бадемово масло и имаше някакъв ефект.
    Знам, че чесъна помага при косопад, но не мисля, че е особено удачен за третиране на лицето,
    тъй като кожата се зачервява и може да ти се появят нещо като петънца, ако прекалиш с втриването.
    Най-добре масажирай веждите си с масла и хапвай протеини.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Град
    София
    Тя е написала, че рициновото масло не и помага! Чесъна действа, пък вече ти си решаваш... няма да си мажеш цялото лице, а само веждите. Напиши в гугъл "Чесън за вежди" и сама се убеди колко доволни дами има.

За първи път го чувам това с чесъна, но сега изчетох разни теми в Google ии смятам да пробвам Ще мирише малко, ноо ще го преживея. Дано да има поне малък ефект, че направо съм забравила какво е сутрин да ставам и първата ми мисъл да не е "Тука ли са ми веждите, дали не са се изтрили"
    Междувременно може да си взема и бадемовото масло. Мисля, че няма да ми се отрази зле, ако ги ползвам и двете... Стига да има ефект

Град
    София
    ^ Мисля, че ще има ефект, само трябва постоянство.

Тука в разни форуми пишат едва ли не че за 2 дена поникват нови вежди от тоя чесън Чак такива резултати не очаквам... Ще се мажа, пък да видим....дано има ефект :P Благодаря много!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Не съм много наясно, ама видях, че питаш за Пантогел. Аз си мазах пиърсинга на пъпа с него, така ми беше казал пиърсърът, така че едва ли е за растеж на вежди, защото аз не видях някакво допълнително окосмяване
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Хахахаха еми не знам и аз гледах, че е за разни кожни раздразнения и заболявания, ама на няколко места бяха писали разни девойки, че били много доволни и им се сгъстили веждите от Пантогела
    Абе ще си се мацам с чесънчето

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от SimonaD
    Хахахаха еми не знам и аз гледах, че е за разни кожни раздразнения и заболявания, ама на няколко места бяха писали разни девойки, че били много доволни и им се сгъстили веждите от Пантогела
    аз без да искам си бях направила дупка на веждата и не искаха и не искаха да пораснат там косъмчета и пробвам това с чесъна- не помня точно за колко време, но може би месец и ми се оправи
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

anonymous708973
    Guest
    Пф, аз пък искам моите да спрат да растат! Аман! За 2 дни и пак са там.
    Някъв начин?

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Цитирай Първоначално написано от SimonaD
    аз без да искам си бях направила дупка на веждата и не искаха и не искаха да пораснат там косъмчета и пробвам това с чесъна- не помня точно за колко време, но може би месец и ми се оправи
    А миришеше ли? Аз имам един белег и там не иска да ми растее и много се дразня..
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

миришеше да, ама аз си го слагах като се прибера вечер и никъде няма да ходя повече и до сутринта е изветряло, а и като се измиеш сутринта и всичко е наред

Момичета, току що се намазах с тоя чесън... не знам дали е защото днеска си чистих веждите отдолу и евентуално ми се е раздразнила кожата там, обаче щипе ужаааасно много На всичкото отгоре омирисах цялата къща Ама ще търпя, щом и mynichka каза, че има ефект... трай, бабо, за хубост! :P

Град
    София
    Това с чесъна дали ще има ефект и върху косата?

Супер фен Аватара на Exothermic
    Чесънът по принцип се използва за косопад.
    Майка ми е имала преди голи петънца по главата, в следствие на стрес
    и се е мазала с чесън и косата и` е поникнала отново, но ми е казвала,
    че докато го е втривала в петънцето се е случвало да и падат косми около него,
    понеже чесънът ги гори един вид.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Sigrina, от фризиорката знам, че е много полезен и за коса, обаче там вече няма отмирисване

Град
    София
    мисля утре вечер да пробвам да се намажа, защото съм много отчаяна вече
    и понеже в нета търсих и намерих различни мнения от типа на - да се седи 30 мин до 2 часа, колко време трябва да се седи наистина? и някои го смилат и си го мажат по главата... трябва ли и аз така, или може просто да разрежа една скилидка на две и да се намажа и после още една и още една и така до края на света?
    и има ли значение дали ще използвам български или китайски чесън?

Момичета, да ви се похваля.. цапам си се вече от има-няма 2 седмици ииии резултата е малък, но поне го има Тъй като ми растат супер бавно косъмчетата, но определено има ефект.. За косата не знам, но ако някой има като моя проблем, да се маже с чесъна. Няма да съжалява.

Az puk si kupih bademovo maslo i mi porastnaha za 1-viq den ne mnogo i chakah sigorno 2 sedmici i poastnaha i reshih da otivam pri kozmetik,no mayka mi gi oskuba

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от rosica.dinkova.angelova Виж мнението
    Az puk si kupih bademovo maslo i mi porastnaha za 1-viq den ne mnogo i chakah sigorno 2 sedmici i poastnaha i reshih da otivam pri kozmetik,no mayka mi gi oskuba
    Who cares?Трябваше ли да пишеш в толкова стара тема само, за да ни уведомиш.И кирилицата е задължителна!

dilena
    Guest
    А колко време трябва да се чака,за да пораснат веждите ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си