.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Солариум

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Лев - не е. Минутата е около 50ст, но внимавай да отидеш на турбо-солариум , не на обикновен. Отиди и момичетата ще ти обяснят всичко. Вземи си продукти за защита от самото студио. Препоръчвам ти студио Канела - над Макдрайв из уличките ако знаеш Фуго къде е , в същата сграда на ъгъла.
    А вие, престанете да я убеждавате колко е готино да си с бяла кожа, момичето си е решило, че иска да ходи на солариум - ако нямате с какво да и помогнете не виждам смисъл да се обаждате. И колариумът е уникално скъп, а и не мисля, че във Варна има въобще.
    В София рядко се намира за минута 50 ст., но щом е Варна.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    В София рядко се намира за минута 50 ст., но щом е Варна.
    Затова първо погледнах откъде е момичето. В малките градове има сигурно и за 20 стотинки на минута. Цените зависят от мястото и от дали е турбо или не.
    JuStElly защото като започне да пада тоя изкуствен тен на петна става отвратително. Значи аз като съм по-черна, съм грозна и груба, особено лятото като хвана тен? Точно мога да ти споделя, че ако си по-пълна и по-бяла изглеждаш още по-пълна, отколкото си - справка дебелите германки. Няма такива работи, всеки си преценява както му отива - на някои руси синеоки хора с много бяла кожа не им ходи да станат много черни, но на тъмнокосите винаги им стои една идея по-добре с малко тен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове