.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: gurdi

ladyinblack333
    Guest

gurdi

zdraveite,imam problem i ne znaq kum koi da se oburna.problema mi e sledniq gurdite mi nikoga ne sa bili golemi (nosq edni ot nai malkite razmeri) i ne se pritesnqvah shtoto bqh malka veche stanah na 21 godini i gurdite mi stanaha oshte po malki vmesto po golemi,poslednata godina sum otslabnala 3-4 kg ama edva li tova e problema,molq spodelete mneniq shte sum blagodarna

Супер фен
    Кирилицата е задължителна.То всичко си е до ген.Според мен всеки трябва да си се харесва какъвто си е, а и различните мъже харесват различни жени.Не се притеснявай!

Събирай пари и си направи силиконови цици, че иначе нямаш бъдеще и ще си умреш сама. Пък кой знае, късметът може да ти се усмихне и да станеш и фолк певица. :P

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    Събирай пари и си направи силиконови цици, че иначе нямаш бъдеще и ще си умреш сама. Пък кой знае, късметът може да ти се усмихне и да станеш и фолк певица. :P

тхахаха

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Възможно най-бързо си кирилизирай темата, защото модераторите може да ти я заключат.
    По темата: Това се предава по наследство. Може да носиш сутиен с подплънки. Винаги помага.

КИРИЛИЦА!!!

Отслабнала си-нормално е да ти се смалят гърдите поне малко.
    То си е до ген, няма как сама да си помогнеш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    От 27-ми май си имала предостатъчно време да си кирилизираш темата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си