- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
http://www.monitor.bg/article?id=385855 - това е статията, мен пък за нея ме усведоми баба ми и викам, че е нещо наистина важно, та се стреснах. Иначе мисля, че това е добре за мен поне, защото се надявам, че не съм този трети ученик, който няма шанс за елитно училище.Като видях това, че 34% изобщо не са опитали да решават втори модул, от което логично оценката им няма да е по-висока от 4 и нещо, разбирам, че около 3220 ученика отпадат от битката за места в елитните гимназии. Демек оставаме от София около 6447 ученици, уж имащи шанс за такова училище, което е нещо като облекчение.
Последно редактирано от chtlsy : 05-27-2013 на 14:46
Ама то нe беши трудно....Само докато измътя доказателство на 24, голямо мъчение беше, 20 минути съм гледала къде какво и накрая намерих нещо за външните ъгли ии...го реших. :Д
Имам 10 точки по география ( 4 е , ако не я сменят / 2 точки не ми стигат за 5 -,-/ ) , а по история 13 ( 5 -тица )Зле е работата ..
Не ми се мисли ..
На 24 на това по Математика само доказателствата направих , за друго докато загрея не остана времеЧестно казано не намирам логика в това на такъв изпит да има толкова много , които са се затруднили o.o
Последно редактирано от prettymonster : 05-27-2013 на 15:56
Госпожата ни по математика пък каза, че миналата година е било по-лесно. На мен 1ви модул ми беше уникално лесен, втори не мак толкова но се справих![]()
Zaicheta minaha li izpitite
Географията 18 точки, история - 16. :П
Не толкова от незнание, колкото от това да се готвят цяла година за този втори модул. Повечето си мислят, че втори модул е невероятна трудност и трябва много да се решава, и ги дострашава дори да започнат да се готвят.Те някои от учениците, и на изпита не ходят по същата причина.![]()
Има нещо вярно. Цяла годиня ми е втълпявано колко труден ще бъде изпита. Да , ама не ..
Как се справихте на историята и географията? :П
Мислех си, че ще е по-ужасно, ама като видях к'во стана днес, хич не се притеснявам за утре и други ден.
История - 12 / 18 :S![]()
География - 16 / 18
По история можеше повече, ама не ми се отдаваше много тая година.
Или просто аз не съм искал да ми се отдава, не знам.![]()
МОМЧЕ
И аз така, абсолютно същото ^^ Абе да не си ми подсказвал или аз на теб? Аз по история тази година почти не съм бутвала учебник, само вчера си видях някой друг урок...:Д
Здравейтеот къде си знаете точките по история и география има ли ги качени отговорите?
Скоро научих, че в селските училища директорите убеждавали учениците да не се явяват на 2 модул и да си останат в същото училище. Иначе казано - нека ръководството си получава субсидиите по 1500 лв на ученик, кой го интересува, че бъдещето на над 50 деца годишно (само за едно такова д-ло) е провалено?![]()
Последно редактирано от dimitar., : 05-27-2013 на 18:22