.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Thumbs up Бяло течение

Здравейте, аз съм на 13 и все още нямам мензис. Чувала съм че преди да се появи се получава бяло течение, аз имам такова понякога е белезникаво като слус, а когато съм с черни или по-тъмни бикини прилича на тебешир. Течението е доста обилно и много дразни, понякога го усещам все едно съм се напишкала а си сменям бельото по 2 пъти на ден. Дали скоро ще ми дойде цикъла ? Тежа 34 кг 154 висока. Дали да не започна да нося ежедневки за да не ми пречи течението?
    п.п. Не водя полов живот.

Мега фен Аватара на ameli
    Според мен си ужасно слаба за този си ръст о.О

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Отиди на гинеколог защото в повечето случаи не е безобидно.
    Може би е признак ,че ще ти дойде,може би не.Не предсказваме.
    И да.Използвай ежедневни превръзки.Препоръчвам Дискрийт. Много тънки,сякаш нямаш нищо и ухаят много приятно.
    И аз мисля ,че си супер слаба!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Как искаш да ти дойде, като си прекалено слаба?! Когато-тогава. При всеки е абсолютно индивидуално!! Тука не сме врачки, за да ти кажем дали ще ти дойде, или не... Иди при лекар. Може той да ти каже дали ще ти дойде...

Благодаря ви за отговорите, знам че съм доста слаба и в момента ям храни богати на мазнини за да напълнея. Попитах една приятелка, защото и тя имаше обилно течение и тя каза че било признак че мензиса скоро ще настъпи, при нея е бил също така обилен и неприятен. Днес отидох до най-близкия магазин и си купих ежедневки на Паломита, не открих на Дискрийт в този магазин, но като свършат тези ще отида в по-голям магазин и ще търся на Дискрийт. В момента използвам тези http://apteka.framar.bg/05004008/%D0...80%D0%BE%D1%8F.

Цитирай Първоначално написано от Vikkyytoo Виж мнението
    Благодаря ви за отговорите, знам че съм доста слаба и в момента ям храни богати на мазнини за да напълнея. Попитах една приятелка, защото и тя имаше обилно течение и тя каза че било признак че мензиса скоро ще настъпи, при нея е бил също така обилен и неприятен. Днес отидох до най-близкия магазин и си купих ежедневки на Паломита, не открих на Дискрийт в този магазин, но като свършат тези ще отида в по-голям магазин и ще търся на Дискрийт. В момента използвам тези http://apteka.framar.bg/05004008/%D0...80%D0%BE%D1%8F.
    Няма значение каква марка са, стига да не са с крилца, защото нямаш нужда, трябват ти само, за да не ти цапа бельото.

Голям фен Аватара на EternalDream
    п.п. Не водя полов живот.
    ... нямаше да е нормално да е обратното. О_О

По темата: да, много е вероятно да ти идва скоро. Продължавай с диетата. Слабичка си и това повлиява.

ако искаш да качваш въглехидрати яж с тях се качва не с мазнини
    KILLUMINATI !

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Аз имах бяло течение година и половина+ преди да ми дойде цикълът и сега продължава почти постоянно, но е по- малко. Ползвай ежедневни превръзки, след време свикваш, а след като минеш пубертета би трябвало да спре.
    There is always a way!!!

Цитирай Първоначално написано от Dannie96 Виж мнението
    Аз имах бяло течение година и половина+ преди да ми дойде цикълът и сега продължава почти постоянно, но е по- малко. Ползвай ежедневни превръзки, след време свикваш, а след като минеш пубертета би трябвало да спре.
    Да, въпреки че ми дойде, пак не спира това бяло течение... Мислех, че е само при мен, но явно е нормално.

Най-добре е да отидеш на лекар, бяха ми казали, че бялото течение може да предизвика проблеми (ослепяване) на ембриона като забременееш по-късно.

Голям фен Аватара на shusha
    'СПоред мен няма от какаво да се безпокоиш. Темата с бялото течение е много оплескабна и всеки източник казва различно нещо. Ако няма парене и сърбеж, нямаш проблем.

Благодаря за бързите отговори на всички. (hug) Нямам парене сърбеж или болки, най-досадното е че съм постоянно мокра. На най-добрата ми приятелка и дойде за пръв път преди 2 седмици а преди това тя беше със силно бяло течение като мен.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Благодаря за бързите отговори на всички. (hug) Нямам парене сърбеж или болки, най-досадното е че съм постоянно мокра. На най-добрата ми приятелка и дойде за пръв път преди 2 седмици а преди това тя беше със силно бяло течение като мен.
    Хм.
    Еми да,досадно е.Свиквай.
    Няма гаранция ,че ще ти дойде скоро.
    И аз бях като теб.Само ,че на мен ми дойде 2 години след т'ва. И минаха толкова много години,но продължава.Лекувам се.

Викитоо, ти погледна ли темата за бяло течение? Важна тема е и е в началото на раздела. Прочети си я, за да си наясно, там нещата да обяснени подробно.
    Ето темата, за която ти говоря: http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B8%D0%B5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си