Здравейте... с приятеля ми сме заедно от скоро.. скоро скоро почти месец и тепърва започнахме да се сближаваме. На 17 съм почти, той тази година прави 18.. и стана така,че той и съседа ми под нас се познават. Та тая седмица щели да се събират. Предполага се да има САМО момчета. Но наще са по-строги и няма да ме пуснат тъй като аз с това момче под нас даже не се познавам само на здрасти сме,смисъл такъв знаем се. Та щели да се събират и аз няма да мога да отида. Първо наще това момче много май не го харсват,другото което е аз дори не го познавам, на баща ми още не съм му казала за приятеля си само майка ми знае,тя пък от своя страна няма да излъже баща ми заради мен. И като знаят че ще има и пушене и пиене съвсем. Наще каквито са абсурд. И ми стана чудно няма ли да е много много тъпо в очите на момчето. Другото което е като го питат що аверката ти не дойде какво да каже "ами не я пуснаха" и аз попринцип му го написах на смс но той явно е заспал...просто ми стана гадно,защото с другите които е бил е нямало такова нещо. Всяка вечер купончета и т.н и не искам да го поставям в неудобно положение пред приятелите му. Та много тъпо се получи и ся ми е някакво много гадно,всъщност даже не знам как ще реагира.. е нищо няма да ми каже но ще му стане тъпо. Но от друга страна много..... ограничено ли изглеждам така отстрани? И без това наще са много консервативни, много са строги с мен и това .... понякога ме поставя в такива ситуации,че чак срам ме хваща.. гадно ми е .. иде ми направо да се разрева... та той ще е под нас??? и аз тъпата няма да мога да отида щот мама и татко не ме пускали .. страх ме е да не изглежда така в неговите очи .. знам знам ако държи на мен, ще ме разбере но ... някак ми стана гадно та исках да попитам много ли малоумно изглежда отстрани?