- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как предпочитате да стане?
ае тука като гледам как възприемате студенството ми става лошо дискотеки и пиене и секс, нямало как да си седи само в общежитието пфффф в студентски град не се ли ходи за да се учи бре, миналата година се наложи да прекарам няколко месеца там и направо се потресох на кандидатстудентския изпит зад мене имаше две много сладки момичета които обаче повечето време го оползотвориха във въпроси къде са най-яките партита и кога ша ходим на тях (и брутално преписване та накрая ги разделиха една от друга) а по въпроса с твойта там за джъстифай май лов и т.н. ти казвал ли си и че това те дразни ако да и след това е продължила да го прави ми явно и тя те обича само толкоз колкото и ти щот знам че една жена влюбена ли е как си трябва от бед гърл може да се превърне в монахиня, а за отговорите то както си ги написал е ясно че предварително си избрал отговор б
Е, личи си, че предпочитам 2-рия вариант и за момента никой не ме е убедил, че друг е по-правилен..Относно танца и тези неща - ами да, тя е наясно, че някои неща, обикновени през нейните очи, мен ме дразнят, но не винаги и не с всичко се съобразява... Не искам от нея да е перфектна, а и не си позволявам илюзиите, че е лудо влюбена в мен и е готова да направи всичко за мен, но няма как да кажа, че не ме обича.
Относно възприемането на студентството - ами да, аз отивам там да уча, но ако се събера с компания, която 5 дни в седмицата се събират по партита и дискотеки, няма как аз поне в 2 от тези дни да не изляза с тях колкото да поддържам връзка. Единственият начин е, ако имам заради кой да си седя вкъщи, ако ме разбираш, но тя не е от тези, които биха останали пред фейсбук с мен, вместо да излезе на дискотека с приятелки, пък и приятели.![]()
кажи в кой град отива тя и че пратим агент да я наблюдава
Тъй като споменаваш обичането, то избирам 3. Няма само той да се измъчва със сигурност. И ако наистина има обичане, то ще се намери и начин.
А другото е абсурдно. То пък все едно батковците и партитата са като въздуха, че да не можеш без тях. Ако толкова много й коства да се въздържа от това да си напъха езика в нечия чужда уста, за какво си говорим изобщо..
Като цяло 'пълноценното изживяване на студентството' ми звучи абсурдно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Прочетох миналите мнения. Остави я сега и не прекарвайте времето си до последно. ^
Не ми изглежда да се обичате така, както си го представях.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Агент не ми трябва, защото човек, ако е решил да прави нещо, ще си го направи, когато си поиска и ако се постарае няма никой да разбере. Това е 30% , ако мога така да го определя, от причината да не искам да поддържам връзката след заминаването й. Останалите 70% са именно факта, че искам да е до мен и да прекарвам време с нея, а не да се виждаме 2 пъти в месеца. Минали са едва 48 часа, откакто не съм я виждал, но вече ми липсва и то много. А тук става въпрос за 5-6 дни еднократно... Ако не мога да се оправя за 5-6 дни как ще се оправя с 14 дни 2 пъти месечно?
@ShtrudeL Да, не сме чак толкова лудо влюбени, че да поддържаме такава връзка и и двамата да се измъчваме, особено ако става въпрос за 5-6 годишен период, докато и двамата учим... Безпредметно е, а ще е много по-добре да си запазим поне 1/2 от приятелските отношения, с които започнахме връзката, защото наистина много държах на нея като приятелка преди всичко да се промени.
Тя е малко луда глава, не е сляпо влюбена в мен и далеч не вижда само мен на хоризонта, така че това с кафетата и дискотеките определено ще си го позволява, а ако не го прави, ще се чувства ограничена и задушена, което не е моята цел...
2. Да бъде до вас и да се радвате един на друг до последно и да се разделите чак когато дойде ред да заминете и да останете в добри отношения.
А за втория въпрос, аз бих се ограничавала, но не и напълно да се откажа. Все пак веднъж съм на тази възраст.
За момента май наистина остава 2...За неразбралите под 2 имах предвид не при първото чао да кажа ние сме до тук, но след първото или второто прибиране просто виждайки какви са нещата да й обясня на къде отива и да се върнем наистина към предното ниво - на приятелството.
Аз имам малко по-различен въпрос към теб.. От къде е сигурно, че тя ще замине, при положение, че даже оценките от матурите не са излезли още, до колко знам...
Плюс това тя, дори да остане във вашия град да учи (хипотетично), ти от къде знаеш, че пак няма да има някой колега и т.н.. Ти искаш да е до теб, за да я държиш изкъсо какво прави и къде е..
Освен това каква е гаранцията, че тя като замине, ТИ няма да залитнеш настрани.. толкова много си се вкопчил, че ТЯ ще сбърка, че тя ще е заобиколена от някакви си колеги, които ще я свалят и т.н.
Общо взето подкрепям последното мнение на Щтрудел.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
На предварителните има над 5.00, а от матурата оценките ще са й добри също. Придавате по-голямо значение на въпроса с колегите, а не на въпроса как да съм без нея в 28 от дните в месеца и въпреки всичко да се чувствам добре? Дори да няма нито един колега и нито едно излизане, аз пак не мога да си представя любимият човек да не е в прегръдките ми... Това второто го казах хипотетично, един вид успокоявайки се, че не е единствено причината в това.
А относно моето залитане - не е като да съм нямал възможност за каквото и да е залитане, но просто режа всичките "ситуации" още преди да е станало каквото и да било. Не пуша, не употребявам наркотици, а заради шофьорската книжка и рядко пия. Когато пия, го правя с приятели в домашна обстановка и не пия повече от 200-250 грама... Не виждам как бих залитнал аз, а и съм съвсем друг тип човек.
Не става въпрос да залитнеш заради това, че си пиян, надрусан или там нещата, които изброи, че се въздържаш. В един момент ще се окажеш самотен без нея, за такова залитване ти говоря.
Относно това да се виждате през 1 или 2 седмици, свиква се. Да много ти липсва, чакаш с нетърпение моментите, в които ще сте заедно и т.н. Сегашната ми връзка преди беше от разстояние и съвсем не е лесно, знам го от опит. Ти й нямаш това доверие, което ви е необходимо, за да поддържате тази връзка.
Прави ми впечатление, че говориш само за твоите чувства. И на нея няма да й е лесно без родителите й, теб, приятелките й (ти спомена, че остават в родния й град).. Няма да й се вечен купон, повярвай ми. Пък и от оценките й до сега, става ясно, че си държи на образованието.
Доверието идва с времето и вземането на правилните решения от нейна страна и мога спокойно да кажа, че в момента й имам много по-голямо доверие, отколкото до преди месец. Но, за да се стигне до тук, трябваше да се водят на два пъти дълги разговори относно различни неща, защото май не й идваше от вътре да ме предразполага да й вярвам. Тя криеше някои "безобидни" и не чак толкова безобидни неща, което ме караше да й нямам доверие за много други неща, но като свали картите на масата всичко това се оправи.Не е в доверието проблема.
На мен самата идея моето момиче да има близост с други момчета, които аз не познавам, а аз да нямам възможност да я виждам сума време, ми е неприятна. И дори като изключим момчетата пак не мога да карам по 2 седмици без нея. А и няма смисъл, не е чак толкова влюбена или поне не го показва.![]()
Ето пак за тебе се говори. Няма ги нейните чувства.
Тя цял живот ще се запознава с нови хора и то мъже. Дали в работата, дали от някъде другаде, ще се случва, представи си. Не можеш да я опазиш от всички, ако тя си има акъл да се държи на едно приятелско ниво с тях е добре, но ако не може и ти това го знаеш, не виждам за какво се мъчиш.
повтаряш как й имаш доверие, обаче като общувала с непознати момчета ще ти е неприятно. Това си е точно липса на доверие. И толкова много го повтаряш, че сякаш сам искаш да си повярваш, че ти й имаш доверие. Ами на нея дали ще й е приятно да общуваш с момичета? Стига си мислил само за себе си.
Искам само да вметна, че доверието е двупосочен път. За да не му "идва" на някой от вътре да споделя безобидни и не до там безобидни неща, може би проблемът не е само в него.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако виждаш бъдещето си с нея знаеш какво да направиш.Иначе ми е интересно как гледаш на кръговрата:
само приятели -> повече от приятели -> само приятели -> повече от приятели
Може пък нещата след студентството да преминат отново в бурни емоции и чувства...
Иначе за горепосочените ти аргументи си прав.Връзка от разстояние не е добра идея, губи се доверие, а след това много трудно се връща.Успех!
Въпрос на чест.![]()
Чест
честта̀, само ед., ж.
1. Съвкупност от нравствени качества и принципи на отделната личност, които са достойни за уважение и създават добро име в обществото. Семейна чест. Воинска чест.
2. За жена – целомъдрие, непорочност, девственост. Моминска чест.
3. Почит, уважение, особено внимание. Чест е за мен да ти помогна. • В чест на (нещо или някого). В знак на уважение. • За зла чест. За нещастие. • За чест и слава. Без материални облаги, безвъзмездно. • Излизам с чест (от нещо). Изпълнявам нещо с достойнство, без да се посрамя. • Прави ми чест. Похвално е за мене. • Отдавам чест. За военен – изразявам почит към началник, като козирувам. • Имам честта да. Удостоен съм с възможността да направя нещо.
![]()