.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

При нас на квесторките им беше за първи път да са квестори на външно оценяване по анг. ез. И на едната и обясняват как да го пусне. Тя взе че ни пусна първия текст по средата(даже към края) и излезе.Добре че втори път се слуша, че успях да напиша нещо. Теста си беше лесен А една приятелка ми разказва в другата зала, че там са включили колонките на мястото за микрофон и после се чудят защо няма звук И един съученик отиде и го оправил Иначе поне 5 мисля, че ще изкарам

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    При нас на квесторките им беше за първи път да са квестори на външно оценяване по анг. ез. И на едната и обясняват как да го пусне. Тя взе че ни пусна първия текст по средата(даже към края) и излезе.Добре че втори път се слуша, че успях да напиша нещо. Теста си беше лесен А една приятелка ми разказва в другата зала, че там са включили колонките на мястото за микрофон и после се чудят защо няма звук И един съученик отиде и го оправил Иначе поне 5 мисля, че ще изкарам
    При нас записите ги пускаше този, който ни поддържа компютрите в училище (не знам какъв се води) и аз си мислих какво толкова има да се пусне един касетофон, че него да карат, ама ся като ти чета поста разбирам, че май има защо.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си