- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Синеочке, не таи злоба, душице! Не искаш да пръснеш такива лоши чувства във вселената, където сега се рее свободната душа на твой любим човек! В труден за теб момент се опри на рамото на близките си хора (приятелят ти, останалите ти приятели, роднини, които уважаваш), поплачи си точно толкова, колкото ти се плаче и мисли само с добро за тоя свят!!! Прегръщам те силно!
Шмати ,Xtremche много ви благодаря за подкрепата
Xtremche за съжаление не мога да не тая злоба .
Дай всичко от себе си за това! Виновниците няма да спят спокойно цял живот. Поне на себе си дай шанс да нямаш гузна съвест за не-добри мисли. Бъди добър човек, дай си време, успокой се и един ден ще бъдеш благодарна на себе си! Доброто има огромна сила, то ще те промени винаги само към още повече добро.
^Остави я да си изживее емоцията, гневът отминава. И моите съболезнования, тежко е да изгубиш човек.
Много хора ще ти говорят, ето очевидно и аз влизам в това число, но гадното е, че всеки трябва сам да мине през това изпитание, колкото и пъти да се повтаря. Желая ти сила, спокойствие, смисъл и любов!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Синеочке, съжалявам за загубата ти.
Everything changes, but beauty remains ...
Съжалявам за загубата ти, Мони.
Мех.
Уморено.
gilrwithblueeyes,моите съболезнования,това е жестоко нещастие.Бъди силна!
Харесва ти ,защото е лош , ако беше добро и кротко момче , което да прави всичко за теб нямаше да проявиш голям интерес...." откъс от отговор,който четох в една тема...ето ме и мен:заклещена между влюбеното добро момче и тайнствения бивш с второ име "сексапил"мамка му...
![]()
"тайнствен бивш" е оксиморон.
Добре ми е, надявам се седмицата да мине успешно и да не съм като в небрано лозе на това изложение.
Надявам се и да успеят да ми изперат роклята, какво значи "не знаем как да я третираме"?!
girlwithblueeyes - Приеми и моите най-искрени съболезнования. Много е тежко да загубиш толкова близък човек, аз също го изживях. Но няма подходящи думи за случилото се. Аз също мога единствено да ти пожелая да бъдеш много силна, търпелива и обградена с много любов в този труден момент.
Хубаво ми е. Жадувам свобода. Ама това е вечната жажда...
Хубаво
ми
е.
Мноооого ми е добре. Чак идеално. И ми се прави секс...ама няма , сад///
Иначе , просто усещам хубавинки!
maDamn
Изгоряла съм от вчераа се смяхме на даскала ми с рибарската шапка. За сметка на това днес ще прекарам деня в леглото, хихи.
Синеочке, много съжалявам(виртуална прегръдка)
...
Няма да се съобразявам повече с желанията на околните за моя си живот. Ще правя това, което ме кара да се чувствам добре...Ако сгреша, грешката ще си бъде моя и аз ще си понасям последствията.
Иначе добре съм, едно и също...НЕ ми се седи на едно място 6-7 часа, обаче...
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Синеочке, и аз съжалявам за загубата ти.*гуш*
Колкото до мен..
И аз не знам как се чувствам.
Сещам се само за една дума.. Камък.
И усещам как това скоро ще се промени ии ще ми излязат всички подтиснати чувства на повърхността.
И не ми се мисли кво ще стане тогава. Както и да е.
Girlwithblueeyes - моите съболезнования
Не мога повече, не ми се живее повече, отказвам се от всичко и от всички..
Как може да съм толкова изтормозен и въпреки това все още я обичам..![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-29-2013 на 09:33
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Оедрихме си паричките, разгледахме за цените на посудата в един магазин за домашни потреби, набелязали сме си няколко промоции в МЕТРО, харесахме си бюра от ИКЕА, разпределихме си бюджета... Всичко вече е толкова близо и става все по-реално. Не мога да бъда по-щастлива. Дано само не се пренавивам. Не очаквам розови балони, разбира се. Просто вечерта на бала ми, когато си взехме стая в хотел само за да заспим знаейки, че зад вратата няма никой...ей тогава ми писна тотално да се чудя всяка вечер къде ще спим и с кого трябва да се съобразяваме. Пфу! Всичко се нарежда!
Някой да знае хубави рестуранти в/близо до София за градинска сватба?
Сладурке, не бързаш ли малко?
Голям айлячец на това изложение. Жалко, че няма хора само... пък и след 5 часа нареждане на сетове в polyvore взе да става леееко скучно :д
Пак ще карам на връщане, мухах.
Moi със 160 по магистрала, фийлс джъст райт!
Панчарево, хубава компания и доволно Влади. Равносметката за днес е чудесна![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House