.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3283

Hybrid View

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^
    ^ Предположих, че косата ти е била на една страна, но не бях сигурна.
    Вярно е, че понякога е до намиране на аксесоари.
    И все пак си много красива. Само като гледам как роклята се влачи и ме заболява сърцето, не знам защо, не бих понесла нещо да ми се влачи. Не знам ти как си се чувствала.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^
    ^ Предположих, че косата ти е била на една страна, но не бях сигурна.
    Вярно е, че понякога е до намиране на аксесоари.
    И все пак си много красива. Само като гледам как роклята се влачи и ме заболява сърцето, не знам защо, не бих понесла нещо да ми се влачи. Не знам ти как си се чувствала.
    Е, нали знаеш, че то нарочно се влачи :Д
    Просто мерих една смешна елементарна шифонена рокля за 600 лв и единственото, което ми хареса, беше шлейфчето и си поисках такова. Бая е мръсничка отдолу, но пък не е скъсана въпреки усърдните опити.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Просто мерих една смешна елементарна шифонена рокля за 600 лв и единственото, което ми хареса, беше шлейфчето и си поисках такова. Бая е мръсничка отдолу, но пък не е скъсана въпреки усърдните опити.
    Тия дълги рокли... на една приятелка й беше прекрасна роклята, ефирна, от много нежен плат(не знам какъв,не разбирам)-цялата беше прокъсана отдолу, а нямаше шлейф-обикновена дълга рокля. Беше събрала някакви клечки :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Е, разбира се.
    То, че е красиво, красиво е, просто се чудех дали не ти е създавало огромен дискомфорт през цялата бална вечер.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Е, разбира се.
    То, че е красиво, красиво е, просто се чудех дали не ти е създавало огромен дискомфорт през цялата бална вечер.
    Не, изобщо!
    В началото отпред беше по-дълга, но я отряза само със сантиметър-два и имаше ОГРОМНА разлика. Суперлесно ходих и веднага усещах, ако ми я настъпят

Драгън, благодаря. Опасявах се да не ми е бил малко обикновен гримът, предвид, че нося баш същия (без миглите де) всеки ден, но пък исках да е нещо, което със сигурност ми отива.
    В събота съм на фотосесийка, ще съм с опушен, да видим дали ще ми отива. Тогава вече ще спамя яко със снимки :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си