.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    XTREMEFREERIDE: Честито ! Можеш да видиш и тук http://www.terraresidence.com/ От 2 части е. Имат огромна градина с фонтанче отвън. Разкошна и подходяща за изнесен ритуал. Вътре голяма зала. Кувертите са на прилични цени и украсата влиза в куверта.
    Минусът на изцяло градинските сватби е, че ще ви накара да спрете музиката след 10. Затова се замисли и за вътрешна.
    част. Ако ти трябва друг вид информация и помощ ще се радвам да помагам, защото аз самата правя същото в момента и вече понасъбрах доста опит
    Не знам кога искате да се случат нещата, но за тази готина почти всички дати са вече заети. Даже ще се учудя ако има свободни дати..
    Хеййй, благодаря! Ние изобщо не планираме това да се случи тази година, но след като събрахме заветната сума за хубавото начало на съжителството ни и първата година от моето образование, сега следваща цел е събиране на парички за сватбата. (: Искаме да правим голямо тържество и затова още от сега се интересуваме от местата, на които ще можем да го направим. Аз лично адски много искам на някоя независима горска поляна да си вдигнем сватбата, но наемът на шатри, маси и столове може би ще излезе доста солено. А и гостите се канят поне месец преди това и няма как тогава да знаем на самата дата какво ще бъде времето. Тъй че, да, търсим си нещо, което да е вътре-вънка вариант, за да няма неприятни изненади откъм време.
    Още веднъж много благодаря. Ако се съберем повече, които се интересуваме от тези неща, можем специална темичка да си направим и да споделяме информация.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Aма че сладко! ^_

Много щастие ви желая. : ) <3
    Благодаря ти, миш! :*

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Хеййй, благодаря! Ние изобщо не планираме това да се случи тази година, но след като събрахме заветната сума за хубавото начало на съжителството ни и първата година от моето образование, сега следваща цел е събиране на парички за сватбата. (: Искаме да правим голямо тържество и затова още от сега се интересуваме от местата, на които ще можем да го направим. Аз лично адски много искам на някоя независима горска поляна да си вдигнем сватбата, но наемът на шатри, маси и столове може би ще излезе доста солено. А и гостите се канят поне месец преди това и няма как тогава да знаем на самата дата какво ще бъде времето. Тъй че, да, търсим си нещо, което да е вътре-вънка вариант, за да няма неприятни изненади откъм време.
    Още веднъж много благодаря. Ако се съберем повече, които се интересуваме от тези неща, можем специална темичка да си направим и да споделяме информация.
    Моля, моля. Прочетох и по-надолу, че чакаш още предложението и , че няма да е веднага събитието, така че имаш много време, но можеш да разчиташ и на спокойствие. При мен нещата се случиха твърде бързо (от декември за юли) и съм под голям стрес. Единствено мога да ти кажа ориентировъчен бюджет от около 10 000 - 15 000. А ако искаш наистина външна хубава сватба може и на морето или в планината Желая ви много щастие, каквото и когато и да се случи !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си