.
Отговор в тема
Страница 94 от 96 ПървиПърви ... 448490919293949596 ПоследнаПърви
Резултати от 2 326 до 2 350 от общо 2385
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Ваще училища правиха ли harlem shake и ако да как беше. Нашия не беше нищо особено ма пък беше забавно
    Ние пък не сме правили harlem shake, хахаха. Иначе Честита Баба Марта на всички, с малко закъснение.

zlatko98, Аватара ти радва.
    Нищо ново в даскало. Пак почнаха олимпиадите, пак същите ядове като миналата година. Много съм възмутена. Как може такова нещо?! Националните кръгове са към 23ти март, а не знаеш дали си класиран до 15ти... И кво да правиш - да учиш, или да не учиш? Шото, видите ли, ние си нямаме кво да правим, ми трябва да зубрим като ненормални по три предмета. И накрая като се окаже, че не си класиран - кво, времето някой връща ли ти го? Ние нали шото сме млади, нямаме кво да правим. Нека седим в неведение. И на всичкото отгоре, по три олимпиади в един ден, по едно и също време. Ние от Хогуортс идваме. Всяка година едни и същи разправии. -.-

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Ех, ех, на 9-та страница сме вече ..
    Какво става, хора? Защо не пишете?

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Малко ъп да дам. От 2 месеца не сме писали в темата вече

Като се сетя какво ми беше миналата година, им съчувствам на сегашните 7 клас. Но пък от друга страна са ми много забавни

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Но пък от друга страна са ми много забавни
    +1, хахахахаха.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    На мен са ми липсва да съм 7ми. Сега всичко щеше да е минало, да сме свободни и т.н. Пък са още 1 месец не знам как ще издържа

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    И на мен вече едвам ми стигат силите. Поне не остана много .. Да мине изпита и да ни оставят на спокойствие

А само мене ли ме дразни заглавието на темата? Вече сме завършващите осмокласници

Споко, лятото ще си пуснем “бъдещи деветокласници“

едит: леле, кога направихме 94 страници о.0 на колко се заключва една тема?
    Последно редактирано от SunT : 05-27-2013 на 05:58

Град
    София
    Еми гледала съм че правят vol. 2 като стигнат 100 страници мисля
    По-добре темата да е Деветокласници 2013-2014г., че после да не се налага да я преименуваме

То преди лятната ваканция остават ли някакви други?

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Еми гледала съм че правят vol. 2 като стигнат 100 страници мисля
    По-добре темата да е Деветокласници 2013-2014г., че после да не се налага да я преименуваме
    може и повече да са страниците по принцип.

бтв набориииииииииии, айде още малко остана :3
    Оформиха ли ви вече? Имам чувството, че само аз останах неоформена по 2 предмета ..... ;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Оформиха ли ви вече? Имам чувството, че само аз останах неоформена по 2 предмета ..... ;д
    О, да, още малко и кефът идва. :Д
    Не съм сигурна дали съм оформена по всички предмети. На нас учителите ни казаха, че ще нанасят оценката от изпитите като текуща и след това ще ни оформят, при вас така ли е?

може и повече да са страниците по принцип.

Аз по нищо не съм оформен. Не влизам много, много в часовете и пак ми е гадно, че изобщо трябва да се мъкна до тва ужасно място.

Мм само по френски, български, биология и ИТ (тва ако изобщо се брои ). Споко, не си сама.

zlatko98, ти не беше ли в 91 НЕГ?

На нас не са ни минали класните още, лол.

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    zlatko98, ти не беше ли в 91 НЕГ?
    Мда

Ние по БЕЛ го направихме още миналия месец, защото учителката замина за Щатите и имаме заместник. По мат ми е в сряда, а по немски няма да правим. Смисъл като оценка от класното каза, че ще ползва нещо смесено от резултатите ни на външното и на изпита за Leistung.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    О, да, още малко и кефът идва. :Д
    Не съм сигурна дали съм оформена по всички предмети. На нас учителите ни казаха, че ще нанасят оценката от изпитите като текуща и след това ще ни оформят, при вас така ли е?
    Кои изпити?
    Бтв доколкото знам в езиковите имат някакви изпити, за тях ли става дума? Ако е за тях, аз съм в СОУ :3
    и понеже ние сме до 15 и бързат да ни оправят оценките ;д
    Последно редактирано от Зайче.. : 05-28-2013 на 07:09
    http://ask.fm/iwwkaa

Град
    София
    Ние сме до 28ми. Изпити и в професионалните и в езиковите има по съответния интензивно изучаван език в 8ми клас.

Супер фен Аватара на weheartiit
    нас още не са ни оформили защото казаха,че ще взимат и оценките
    от класните и от изходните нива .
    аз се притеснявам дали ще завърша по математика ...
    имаме един ужасен звяр,няма така заядлива госпожа.
    днес една съученичка имаше на класното 2,90 (0,1 т. не и стигаха за 3)
    и тя и написа в дневника 2.Защото дори да било 2,99 пак си било двойка.
    толкова ли и се стискат тези оценки, не знам ;х
    кара ни да и носим по 200 и нагори задачи от 2 скапани сборника за всяко
    следващо контролно.просто имам чувството,че съм в математическа гимназия...
    иначе аз ще имам устен и писмен изпит по испанси
    и се притеснявам доста,най-вече за устния и есето

Айде и аз да се разпиша.
    По БЕЛ направихме класната. Господинът ни е отвратителен, изобщо не говори по темата. Цял час ни обяснява как се лови мряна и накрая казва "Ама не, няма да ви казвам как се лови, няма да си издавам тайните." -facepalm- Та всичко на всичко сме правили три интерпретативни съчинения, две от които на класна. Първия срок имах 5,50, това беше най-високата оценка в класа. Само още едно момиче имаше колкото мен, не знам как го изкара, понеже по принцип е доста тъпичка. Както и да е, за това класно ни беше казал да се готвим по четири произведения - Песен за човека, Крадецът на праскови, Дервишово семе, Преди да се родя. Добре че бившата ми госпожа по БЕЛ ми беше дала едни книжки с анализи, Бог да я поживи, та попрочетох малко. Писах върху темата от Песен за човека, не знам какво съм написала. Господинът отиде в София да проверява матури, не знам кога ще ни върне класните.
    По английски класна ще правим в понеделник. Сега ни изпитва да разказваме урок, на рaraphrase и на думи, докато всички получим поне по две оценки на устен. След изпита ще имаме голямо устно изпитване от две части. Първата е монолог по избрана от нас тема. Трябва да говорим най-малко три минути. Ако се запънем и спрем да говорим дори за малко, оценката веднага пада. Втората част са диалози. Имаме 15 теми, трябва да сме подготвени по всичките. Аз съм с едно момче, най-добрия в класа по английски след мен (минутка за реклама). Както винаги ще се готвим в последния момент, но ще се справим.
    Класната по математика също ще е скоро, но не съм много сигурна кога точно. Трябва да седна да решавам задачи, че цяла година не съм си писала домашните. И имам две петици, които трябва да оправя. Правих някво контролно предния час поради същата причина, но не знам колко съм изкарала. Аз пък каквато съм късметлийка, паднаха ми се същите задачи (то това се водеше поправка на предната контролна). Май ги реших, ама да видим.
    По ИТ пък сега правим някакъв сайт. За вторник трябва да го довърша, да го кача и да направя презентация с описание на сайта. Падна ми се темата за компютърните вируси. Тъпа е, ама другите бяха още по-тъпи. (За пореден път се удивлявам какъв огромен късмет имам, понеже темите ги теглихме.)
    По ФВС също трябва да ме изпитват, ама господинът е духнал нанякъде. По музика също чакам другия час да ме изпитат, направо е някакъв ужас... Нямам търпение да свършим най-сетне, пък не мога да си представя догодина като ни погнат с всичките тия 15 предмета, не знам от къде ще се хвърлям.
    Ох, то мойто разписване... Съжалявам, искаше ми се да не съм толкова подробна, но е извън моя контрол.

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Айде и аз да се разпиша.
    По БЕЛ направихме класната. Господинът ни е отвратителен, изобщо не говори по темата. Цял час ни обяснява как се лови мряна и накрая казва "Ама не, няма да ви казвам как се лови, няма да си издавам тайните."
    Според мен повечето учители по БЕЛ нещо не са много добре. Наща ни обяснява веднъж 2 часа как гледала "Преди обед" и там показали, че растенията могат да смятат. Пък друг път ни разказваше цял час къде големия и син си слагал пиърсинги като млад.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Кои изпити?
    Набор 99 е

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Според мен повечето учители по БЕЛ нещо не са много добре. Наща ни обяснява веднъж 2 часа как гледала "Преди обед" и там показали, че растенията могат да смятат. Пък друг път ни разказваше цял час къде големия и син си слагал пиърсинги като млад.
    Ахахаха. Това с пиърсингите звучи много... ахем, интересно (if you know what I mean). Тя и предната ми учителка по БЕЛ много обичаше да разказва, научихме ѝ родата до девето коляно. Една от заместничките на сегашния ми господин пък на всяко изречение казва поне по три пъти "така". Броях ги, 38 пъти за 3 минути. Но в тия три часа, в които ни преподаваха други учителки, а не нашия господин, научихме повече от колкото през цялата учебна година. Много искаме да ни го сменят, като дойде заместник директорът да ни пита за втория чужд език, ще говорим с него. Вярно, че всичките са чалнати, ама някои поне учат на нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си