.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    О, да, още малко и кефът идва. :Д
    Не съм сигурна дали съм оформена по всички предмети. На нас учителите ни казаха, че ще нанасят оценката от изпитите като текуща и след това ще ни оформят, при вас така ли е?
    Ъм, ти не си за нашата тема.

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Според мен повечето учители по БЕЛ нещо не са много добре. Наща ни обяснява веднъж 2 часа как гледала "Преди обед" и там показали, че растенията могат да смятат. Пък друг път ни разказваше цял час къде големия и син си слагал пиърсинги като млад.
    Аз съм при много добра учителка ^^ И днеска се замислих.. На нашия клас са се паднали най-добрите учители (:
    Моите класни минаха. БЕЛ - 4,5 ; Математика - 5,25 ; Английски - 5,52. И по добре можех да се справя ако се бях напънала малко повече тази година, ама станалото - станало.
    А до скоро бях единствената във випуска с 6 на изпитване по химия на листче Днес ги върнаха и на някои други и вече не съм само аз, но все пак да се похваля
    А всъщност само аз ли в тая тема съм в професионална и уча предметите и от миналата година ?

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    А всъщност само аз ли в тая тема съм в професионална и уча предметите и от миналата година ?
    В кое училище учиш?
    SunT учи в професионална също.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Заглавието ви е виновно почнахме да се бъркаме вече

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението

Добре че някой загря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми