- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Пламе не се разправяй с ограничени индивиди някой хора са прости до живот.
Аз мисля, че разбирам какво имаш предвид. В нашето положение и двамата сме егоисти. Не го правим за заздравяване на връзката или нещо изобщо свързано с Нас като двойка. Правим го, защото го искаме по отделно. И аз, и той още преди да се съберем говорехме как умираме за семейство. Аз съм малко чалната в това отношение, още от 7ми клас искам просто да намеря човекЪТ, да заживея с него, да се оженим, да си народим (родя?!) бебета и т.н. Ама съм си такава и така ми е добре. Пък и намерих човечковчето, 'дето и то е такова, и... <3 (:
Пиши пак, ако ти се пише. Приятно ми е да ги обсъждам тези работи.
Веднага започнахме да живеем САМИ. Ама веднага-веднага. Още от първата седмица. (: Но, по стечение на обстоятелствата, от есента нямаме тази възможност, защото майка му на него се премести в апартамента му, а брат ми дойде да учи в същия град и се нанесе в апартамента ми. И...останахме без private space.Затова така тръбя нон-стоп из форума колко ще ми е кеф да си имаме НАШЕ си местенце.
Многомного ти стискам палци на изпита!!!
Он: Търсенето на квартири се оказа по-трудно от предполаганото...Вече се чувствам скапана, а всичко, което правим е да седим, да се ровим по сайтове и да звъним телефони...Бъх.
Брат ми се е превърнал в мърморещ пенсионер. Догодина по това време го оставям и си хващам парцалките сама по поляните и овцете в Шотландия. *надява се*
Никакво не ми е. 15 дни остават, не знам как ще ги избутам.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Пири,мерси много. Силно се надявам да го взема с хубава оценка,че иначе ще треперя цял месец с тез истории с Европеистиката,която ми става все по- приятна,ама ...тъпото и упорито си е тъпо и упорито
Можеше да си бия камшика по морето,ама вместо това ще ходя на изпити,щото искам друга, почти идентична специалност - простакеса
Нищо... сега имам само...200 страници да прочета отново и съм чукутре пак
![]()
maDamn
Чети, чети. Само да не се скинеш от четене.![]()
На мен пък ми писна от т'ва търсене на квартири. АМАН! И тия брокери явно си вдигат телефони само кат' се сетят, че нямат пари. -_- Някой ако знае нещо пикнтно за квартира в София, да свирка. Пействам туй, дето съм си пуснала във фейса:
"Търсим си напълно обзаведен, двустаен апартамент в София (за предпочитане в Овча Купел), наем до към 400-450лв., 55-70кв.м. площ. Ако някой има оферти, да казва."
Мамице,усещам как утре по път и вечерта ще чета като луда пак. Имам основа и то стабилна,ама като ги знам тия от СУ, просто ми идва да приритам.
maDamn
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ех, благодарим за хубавите пожелания! Ама си нямате идея каква кочина от фалшиви обяви е по тия сайтове... -_- Дано никога не изпитвате подобно разочарование. Ние утре пак ще озвъняваме Софията. (: Стискайте ни палци, всички!
Пък ти не се отчайвай. Звучи банално, ама недей.Ще му дойде времето и мястото.
Дразня му се. Адски е недосетлив и трябва да му се напомня по 100 пъти. Дано не направи голямата беля, че тогава... няма да искам да съм на негово място.
Харчат ми се пари. Искам... много неща.
Поне днес беше готин ден. Карах повечко даже, хехе.
meh... искам нов човек в живота си, нова връзка. Понеже съм 'изключително' социална едва ли ще стане в следващите години.
Явно нЕма да се спи...ЗЛАТЕН ВЕК FTW!
maDamn
Оообичам почивните дни.
Да му мислят комшиите, явно няма да спят днес.
Отдавна не съм се чувствала neglect-ната толко брутално, колкото вчера. :Д 'ма не ми дреме, хора всякакви.
Купих си билет до България, чудя се как ще дочакам още цял месец.
:/
Много ми липсва баща ми опитвам се да не го мисля много много но не ми се получава
Иначе багажчето ми е събрано и утре сутринта раничко ми е полета . Нямам търпение да се прибера у дома и ад си видя приятелите . Него също другата седмица ще го видя<3
Изключително безразлично ми е.
Щом дори за недоспиването и ученето не ми дреме, значи не е на добре.
Ама то ми писна да ме разиграват, просто ми писна.
Даже и за това не ме касае особено много вече, чувства се преживяват, ама тва унижение няма да го преживея скоро.
Бахти, като празна гара се чувствам, връща се като му е кеф, когато не му е го няма, ама гарата седи и си чака.
Как ли пък не.
От тук насетне аз ще съм важна, не сульо и пульо.
Нов ден, нови сили, нови озвънявания на брокерските фирми...
Последно редактирано от XTREMEFREERIDE : 05-31-2013 на 07:15
Намирането на квартира е ужасно трудно, успех ви желая
2 седмици! И днес пропуснах училище, майната им. Ще си правя проекта по биология/химия/физика след мъничко, защото е адски красив и интересен. Имам нужда от вкъщи, и то много.
Ще се вдигна на разходка, мхм.
Изнервено...явно докато не стане 13:00 утре няма да се кротна,просто ще полудея![]()
maDamn
Как се чувствам ли?
Вече и аз не знам. На моменти ме хващат яко нервите и най-дребното нещо е в състояние поне за момент да ме ядоса яко.Друг път се отдавам на някаква моментна емоция и се радвам.Иначе като цяло тези дни ме е обхванала някаква апатия в по-голямата част от времето.Някак по не мисля за бъдещето си както преди с тревога или надежда заради някои сънища.Все ми е тая.Трудно ми е да се зарадвам с цялото си сърце на щастието на другите.Все по-трудно ми е на моменти и да страдам,че нещата при мен не се получават баш както ми се иска.Сякаш се чувствам все по уморен от всичко.Сякаш дори се уморявам вече и за любов да мечтая.Живея си живота просто ден за ден както дойде.Пък докога така ще видим.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
самотен. ставам все по ядосан и обезверен , и не ми пука.
Използвана и разочарована...така се чувствам...провалих си и ученето по история за утрешния изпит. Глупачка съм!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
KУУУУУР ЗА любовтаа .... да сте живи и здрави![]()