.
Затворена тема
Страница 122 от 163 ПървиПърви ... 2272112118119120121122123124125126132 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 026 до 3 050 от общо 4072
    Пламе не се разправяй с ограничени индивиди някой хора са прости до живот.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Има нещо, с което не съм съгласна, но не мога да го оформя като стегната мисъл... Нещо като: не винаги "НИЕ" е над МЕН или НЕГО. Дамн, ще пиша пак.
    Аз мисля, че разбирам какво имаш предвид. В нашето положение и двамата сме егоисти. Не го правим за заздравяване на връзката или нещо изобщо свързано с Нас като двойка. Правим го, защото го искаме по отделно. И аз, и той още преди да се съберем говорехме как умираме за семейство. Аз съм малко чалната в това отношение, още от 7ми клас искам просто да намеря човекЪТ, да заживея с него, да се оженим, да си народим (родя?!) бебета и т.н. Ама съм си такава и така ми е добре. Пък и намерих човечковчето, 'дето и то е такова, и... <3 (:

Пиши пак, ако ти се пише. Приятно ми е да ги обсъждам тези работи.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пири, от година и половина сте заедно и веднага почнахте да живеете почти насаме?
    Веднага започнахме да живеем САМИ. Ама веднага-веднага. Още от първата седмица. (: Но, по стечение на обстоятелствата, от есента нямаме тази възможност, защото майка му на него се премести в апартамента му, а брат ми дойде да учи в същия град и се нанесе в апартамента ми. И...останахме без private space. Затова така тръбя нон-стоп из форума колко ще ми е кеф да си имаме НАШЕ си местенце.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    имам мегамного да уча по история! Адиос!
    Многомного ти стискам палци на изпита!!!

Он: Търсенето на квартири се оказа по-трудно от предполаганото...Вече се чувствам скапана, а всичко, което правим е да седим, да се ровим по сайтове и да звъним телефони...Бъх.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Брат ми се е превърнал в мърморещ пенсионер. Догодина по това време го оставям и си хващам парцалките сама по поляните и овцете в Шотландия. *надява се*

Никакво не ми е. 15 дни остават, не знам как ще ги избутам.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Кой знае кога ще се сети за моя милост,но вече свикнах,че щом на някой му е добре,то аз съм в последната графа на списъка...
    То това не е само при теб, мила :х всички правят така, отвратително е чувството.. На мен ми писна от такива и вече не им минава номера..
    Отивам да скачам на въже аз и започвам да си оформям тялото,че бях прекъснаха малко..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пири,мерси много. Силно се надявам да го взема с хубава оценка,че иначе ще треперя цял месец с тез истории с Европеистиката,която ми става все по- приятна,ама ...тъпото и упорито си е тъпо и упорито
    Можеше да си бия камшика по морето,ама вместо това ще ходя на изпити,щото искам друга, почти идентична специалност - простакеса
    Нищо... сега имам само...200 страници да прочета отново и съм чук утре пак
    maDamn

Град
    My own world
    Чети, чети. Само да не се скинеш от четене.

На мен пък ми писна от т'ва търсене на квартири. АМАН! И тия брокери явно си вдигат телефони само кат' се сетят, че нямат пари. -_- Някой ако знае нещо пикнтно за квартира в София, да свирка. Пействам туй, дето съм си пуснала във фейса:

"Търсим си напълно обзаведен, двустаен апартамент в София (за предпочитане в Овча Купел), наем до към 400-450лв., 55-70кв.м. площ. Ако някой има оферти, да казва."

Град
    Beyond reality
    Мамице,усещам как утре по път и вечерта ще чета като луда пак. Имам основа и то стабилна,ама като ги знам тия от СУ, просто ми идва да приритам.
    maDamn

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Чети, чети. Само да не се скинеш от четене.

На мен пък ми писна от т'ва търсене на квартири. АМАН! И тия брокери явно си вдигат телефони само кат' се сетят, че нямат пари. -_- Някой ако знае нещо пикнтно за квартира в София, да свирка. Пействам туй, дето съм си пуснала във фейса:

"Търсим си напълно обзаведен, двустаен апартамент в София (за предпочитане в Овча Купел), наем до към 400-450лв., 55-70кв.м. площ. Ако някой има оферти, да казва."
    Успех в търсенето. Много е сладко това да си живеете заедно и да обмисляте бъдещето, браво <3 продължавайте да се обичате и бъдете щастливи заедно!
    Аз такова нещо не съм изпитвала и може и да не изпитам, така като гледам
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Успех в търсенето. Много е сладко това да си живеете заедно и да обмисляте бъдещето, браво <3 продължавайте да се обичате и бъдете щастливи заедно!
    Аз такова нещо не съм изпитвала и може и да не изпитам, така като гледам
    Ех, благодарим за хубавите пожелания! Ама си нямате идея каква кочина от фалшиви обяви е по тия сайтове... -_- Дано никога не изпитвате подобно разочарование. Ние утре пак ще озвъняваме Софията. (: Стискайте ни палци, всички!

Пък ти не се отчайвай. Звучи банално, ама недей. Ще му дойде времето и мястото.

anonymous708973
    Guest
    Дразня му се. Адски е недосетлив и трябва да му се напомня по 100 пъти. Дано не направи голямата беля, че тогава... няма да искам да съм на негово място.

Харчат ми се пари. Искам... много неща.
    Поне днес беше готин ден. Карах повечко даже, хехе.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    meh... искам нов човек в живота си, нова връзка. Понеже съм 'изключително' социална едва ли ще стане в следващите години.

Град
    Beyond reality
    Явно нЕма да се спи...ЗЛАТЕН ВЕК FTW!
    maDamn

Супер фен Аватара на shmatarok
    Оообичам почивните дни.
    Да му мислят комшиите, явно няма да спят днес.
    Отдавна не съм се чувствала neglect-ната толко брутално, колкото вчера. :Д 'ма не ми дреме, хора всякакви.

Купих си билет до България, чудя се как ще дочакам още цял месец.
    :/

Много ми липсва баща ми опитвам се да не го мисля много много но не ми се получава

Иначе багажчето ми е събрано и утре сутринта раничко ми е полета . Нямам търпение да се прибера у дома и ад си видя приятелите . Него също другата седмица ще го видя<3

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Изключително безразлично ми е.
    Щом дори за недоспиването и ученето не ми дреме, значи не е на добре.
    Ама то ми писна да ме разиграват, просто ми писна.
    Даже и за това не ме касае особено много вече, чувства се преживяват, ама тва унижение няма да го преживея скоро.
    Бахти, като празна гара се чувствам, връща се като му е кеф, когато не му е го няма, ама гарата седи и си чака.
    Как ли пък не.
    От тук насетне аз ще съм важна, не сульо и пульо.

Град
    My own world
    Нов ден, нови сили, нови озвънявания на брокерските фирми...
    Последно редактирано от XTREMEFREERIDE : 05-31-2013 на 07:15

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Нов, ден, нови сили, нови озвънявания на брокерските фирми...
    Дано скоро си намерите нещичко <3

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Намирането на квартира е ужасно трудно, успех ви желая

2 седмици! И днес пропуснах училище, майната им. Ще си правя проекта по биология/химия/физика след мъничко, защото е адски красив и интересен. Имам нужда от вкъщи, и то много.
    Ще се вдигна на разходка, мхм.

Град
    Beyond reality
    Изнервено...явно докато не стане 13:00 утре няма да се кротна,просто ще полудея
    maDamn

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Как се чувствам ли?
    Вече и аз не знам. На моменти ме хващат яко нервите и най-дребното нещо е в състояние поне за момент да ме ядоса яко.Друг път се отдавам на някаква моментна емоция и се радвам.Иначе като цяло тези дни ме е обхванала някаква апатия в по-голямата част от времето.Някак по не мисля за бъдещето си както преди с тревога или надежда заради някои сънища.Все ми е тая.Трудно ми е да се зарадвам с цялото си сърце на щастието на другите.Все по-трудно ми е на моменти и да страдам,че нещата при мен не се получават баш както ми се иска.Сякаш се чувствам все по уморен от всичко.Сякаш дори се уморявам вече и за любов да мечтая.Живея си живота просто ден за ден както дойде.Пък докога така ще видим.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    самотен. ставам все по ядосан и обезверен , и не ми пука.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Използвана и разочарована...така се чувствам...провалих си и ученето по история за утрешния изпит. Глупачка съм!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен
    KУУУУУР ЗА любовтаа .... да сте живи и здрави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си