.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    малко логиката ми куца

Едва ли винаги си в настроение за секс и едва ли винаги си готова и на разположение.

Както и за всички момичета, които твърдят 'след като ми е партньор, бла бла'..

Все едно да кажа 'ами ние сме си двойчица, никога не се караме'.
    Не. Това за партньора го казах не относно отношения и караници, а относно "готино"-то. Т.е., че след като съм с него, значи ми харесва на външен вид и ме привлича, а не е просто някой си там готин (защото оставам с впечатлението, че авторката визираше случаен тип).

Защо да не съм пък? Случаите, в които не съм, ги изброих. Второто включва именно сериозен скандал, например.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не. Това за партньора го казах не относно отношения и караници, а относно "готино"-то. Т.е., че след като съм с него, значи ми харесва на външен вид и ме привлича, а не е просто някой си там готин (защото оставам с впечатлението, че авторката визираше случаен тип).

Защо да не съм пък? Случаите, в които не съм, ги изброих. Второто включва именно сериозен скандал, например.
    Да де и все пак най-добрия начин за сдобряване след явк скандал е един як секс))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си