.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4544

Тема: FuCKkK13

Hybrid View

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    лека ви
    Ако съм ти убил желанието да пишеш, не се притеснявай закривам сесията в тая тема.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Ако съм ти убил желанието да пишеш, не се притеснявай закривам сесията в тая тема.
    абе глупости
    просто мислех,че ще се прибера много късно и ще си легна,но не стана така иии ми се скапа настроението още докато бях навън ( не че преди това не си беше скапано де) ама очаквах да ми е супер весело,а те половината са здухани ( знам как се пише преди някой да ми се е скарал,нарочно е) иии се прибрах супер рано и така ................. сега мисля да имам кино вечер и да не спя

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    абе глупости
    просто мислех,че ще се прибера много късно и ще си легна,но не стана така иии ми се скапа настроението още докато бях навън ( не че преди това не си беше скапано де) ама очаквах да ми е супер весело,а те половината са здухани ( знам как се пише преди някой да ми се е скарал,нарочно е) иии се прибрах супер рано и така ................. сега мисля да имам кино вечер и да не спя
    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............................................#

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си