- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката ?
Така мойта история е малко смахната , но ... Така ходех с едно момче , но той се държеше ужасно с мен , много го обичах , но той не го оценяваше . Тогава започнах да излизам с друга компания и един ден ми стана много студено и един много добър приятел ме гушна , за да ме стопли , аз почувствах пеперудите в корема си и реших , че трябва да скъсам с него .Скъсахме и той започна да ме убижда и аз се стресирах , беше ми все тая , чувствах се кучка и той тогава осъзна , че ме обича и започна да се реже , всички обвиняваха мен , чувствах се ужасно .. Тогава момчето което ме стопли си призна чувствата към мен и ми предложи , аз не можех да откажа и реших да приема . От тогава започнахме с леките целувки и гушкането , чувствах се върховно , но преди 1 година почина майка ми и се навършвааха 1 година и 2 месеца и аз се чувствах ужасно и не мислех , толкова за него а за нея . Той искаше да го целуна , а пък аз нее ... Бях ужасно садната и не знаех какво да направя , да и все още , иска да ме цулуне с език , аз не искам и той мисли , че ме е гнус от него . Кажете ми ( дайте инструкци ) как да ги целуна и кажете ми виновна ли съм найстина за 1вото момче , благодаря все пак !
Излишно си вменяваш чувство за вина.
Това,че някакъв льольо е решил да се прави на педерунгел и да си "реже вените" в твоя чест значи,че той е сбъркан. Не ти.
Остави го да се оправя,както намери за добре,имал е звездния си миг. Изтървал го е .Толкова.
Не разбрах само каква връзка има загубата на майка ти с новата ти връзка.
Радвай си се на пеперудките и не се чувствай зле от това.
Има трагедии,които трябва да преживеем,да,но това не значи,че трябва да обръщаме гръб на щастието в живота ...
Това е.Живей си.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Бахти малоумните теми тая вечер.... Няма ли гара наблизо да мине някой товарен влак през вас?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И мен, честно казано. Искам протекция преди да вляза.
Dr. Gregory House
ДД, тц. БТР и хеликоптери.
Dr. Gregory House
Предпочитам Хиподил - Море от алкохолА какви банани ще ядем утре....
Dr. Gregory House
Предпочитам малки, стегнати и вкусни ягодки. И - да - трябва да спрем спама.
трябват да дават иммунитет на рожденници... ти ще ни избавиш
ей такъв.. като от сървайвър..
Аз повеждам съпротивата! Първия който застане на моя страна става помощник командир/ка.
Dr. Gregory House
Нее, капитана от Sponge Bob SquarePants :3
Не, не. Не за теб, дрийм. :д За Влади, ако мога така да го наричам човека?
Хаха, аз ти казвам, че не е капитан джак спароу, амии тозз горния :Д
Ооо Дайте Джак във всякакви разновидности![]()
ДД - получаваш позволение да действаш с хладно и огнестрелно оръжие по свое усмотрениеХубавите - в палатката ми, всички останали - в казана.
П.П. Може.
Dr. Gregory House
Хаха, приятно ви борене. Аз бягам да спя, че майка след малко става за първа и няма да е особено приятно да ме намери жива. Лека ви.