.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Приятели?!

Hybrid View

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Гледай да не седнеш със задръстените :Х
    И какво ако е при такива? Това също са хора! Като нас-хранят се, дишат, ходят. Не са някакви извънземни, от които непременно трябва да страничиш. Честно да ти кажа... аз съм такава-аутсайдерка, която е подминавана от всеки, която е най-обикновена, обаче затворена. Не разговарям изобщо, приятелките ми са далеч от мен и много рядко се виждам с тях, не излизам.
    Така че не можем да избираме какви да са хората, не можем все да сме с хора по наш вкус.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    И какво ако е при такива? Това също са хора! Като нас-хранят се, дишат, ходят. Не са някакви извънземни, от които непременно трябва да страничиш. Честно да ти кажа... аз съм такава-аутсайдерка, която е подминавана от всеки, която е най-обикновена, обаче затворена. Не разговарям изобщо, приятелките ми са далеч от мен и много рядко се виждам с тях, не излизам.
    Така че не можем да избираме какви да са хората, не можем все да сме с хора по наш вкус.
    всъщност можем

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    всъщност можем
    А можем ли да им казваме какви да са, да им се месим в живота, да им казваме с какви хора да са и с какви да не са? Не, нали.. А ако може, ще е доста трудно...

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    А можем ли да им казваме какви да са, да им се месим в живота, да им казваме с какви хора да са и с какви да не са? Не, нали.. А ако може, ще е доста трудно...
    Казвам, че можем да не дружим с тези, дето не ни кефят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си