- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Турски език в училище
Айде мърльовци, много да не говорите, че фонтанелата ви още не е калцирана, всичките от вас тука майка ви дава по 3 и 50 за рейс, хамбургер и боза, тръгнали да ми говорят, ще се регистрира където си иска и ще пише квото си иска, боклук , марсол грозен не се вижаш 100-103 киограма лайна седиш и се потиш цялата ти стая на кисело мирише .. ващи не могат те изкарат на вънка тапак, баща ти вечер ти отлепя гъза с кози крак от стола щот задника ти е 2 по-широк от рамената атрофирал кифозен пъпчив пубер .. другия си сложи някви колби на аватара и хейтва тука Фишера че е фармацевт паляк ... елате тука да ви наточа кремче в устите да се кротене малко
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
БРАВО ХАРИТОВ АЛЕЛЕЛЕЛЕЙ
http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%...B5%D0%BB%D0%BE ФИШЕРМАН, ТИ ТОЗИ ФИЛМ ЛИ ГЛЕДА СНОЩИ ПРИ КОКОШКИТЕ
За единия паляк.... ходиш на конкурс за стрелба по едър рогат добитък .. ако загряваш кво ти казвам тапак ... другия не ме ебе от колко време колко пари изкарвашКогато ти си бил с посрани бедра аз съм живял на квартира с брат си и сами всичко сме си плащали .. а третия като си 100 кила кво .. голяма работа ли си гной аз съм 86 14 килограма под тебе не си ме виждал не ме знаеш кой съм и кво правя така че мълчи .. много като тебе са се надъхвали и сопола им е висвал .. самоуверен чикиджия плюй на ръката и отваряй фейсбука на майка си да и гледаш снимките от 80 в Бургас .. палячо
Хоп хоп хоп. Кой чука на врата - страх и тишина изпълват чата ,когато аз изкоча на хоризонта ! Шшшш , всички тук , до един , сте мой слуги![]()
Неизживяно детство
Климаторник, издигаш се в очите ми