.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 428

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    А когато НДСВ бяха в коалиция с ДПС ?
    А когато ДПС бяха в коалиция с БСП и НДСВ ?

Сетил се, че сега ни били управлявали турци
    Как точно ни управляват тия турци ? Как пряко ти пречат на теб ?
    Развалят ти успеха в даскало ?
    Махнаха плоския данък и ваще вече не ти дават 5 лева за мазен дюнер и боза ?
    Вдигнаха ДДС-то ?
    Кажи ми кой предложен закон от ДПС, ти пречи ?
    Пречи ми и то много, че сме в България. Много мазно от твоя страна, честно. Ако всички разсъждаваха като теб, отдавна да сме изчезнали. И точно ,защото много хора разсъждават като теб - правителството ни е такова.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Пречи ми и то много, че сме в България. Много мазно от твоя страна, честно. Ако всички разсъждаваха като теб, отдавна да сме изчезнали. И точно ,защото много хора разсъждават като теб - правителството ни е такова.
    Аз предпочитам ако трябва да ни управляват тайландски травестити, ама да ни управляват като хората. Това, че някой е турчин, не го прави негоден за управление. Друг е въпроса колко искат да обслужват интересите на народа и колко го правят за лични облаги.
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Аз предпочитам ако трябва да ни управляват тайландски травестити, ама да ни управляват като хората. Това, че някой е турчин, не го прави негоден за управление. Друг е въпроса колко искат да обслужват интересите на народа и колко го правят за лични облаги.
    Колко ли? - 0 бройки. Защо мислиш ,че насочиха пистолет към АХМЕД ДОГАН? ( как ще е било театър на ДПС каква е изгодата това да е измама) .Ами атентатите от Ахмед Доган преди години и тнт.. Мислиш ли ,че тоз Местан е по-различен ?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Колко ли? - 0 бройки. Защо мислиш ,че насочиха пистолет към АХМЕД ДОГАН? ( как ще е било театър на ДПС каква е изгодата това да е измама) .Ами атентатите от Ахмед Доган преди години и тнт.. Мислиш ли ,че тоз Местан е по-различен ?
    Направи си реклама човечеца по-скоро местан си направи. Иначе днес кой щеше да знае, че е начело на ДПС?
    Костов също се саморекламира 1 ден преди изборите с онзи крадец в къщата му

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Направи си реклама човечеца по-скоро местан си направи. Иначе днес кой щеше да знае, че е начело на ДПС?
    Костов също се саморекламира 1 ден преди изборите с онзи крадец в къщата му
    Порасни малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си