- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Любовно ми е.... ама няма на кого да си предам емоциите (садсадсад) :Д
Цяла нощ рев и след това 10 часа работа. Сега съм като парцал, но поне вече съм си в леглото. Усещам че ще е дълга седмица
Happy bday to me..
Пантерке, на теб също.
Да си жива и здрава, много щастлива и винаги усмихната.
^ Честит рожден ден!
Аз.. не мога да определя в какво състояние съм. Изключително притеснено ми е и концентрацията ми липсва. Надявам се всичко да е било просто неприятно внушение и то да изчезне скоро.
You are broken, I can fix you...
снощи го сънувах...обаче сънувах и друг
започнах да си водя и аз дневник и не можах да се спра има толкова неща,които искам да споделя, а не го правя с никой и направо избухнах ;д
сега ми е някакво по-леко без да преувеличавам
той е прекрасен..
Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-04-2013 на 07:22
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Бъдете щастливи, рожденнички!
На мен ми е кеф. И всеки ден все повече нямам търпение. Само се надявам да спре тоя вятър най-сетне за да мога да отида да поснимам и да набера малко билки за чайчета. Искам следващата седмица да е ултра клинч, за да ни е още по-уютно вкъщи.![]()
Имам чувството, че и аз почвам да полудявам покрай заобикалящото ме.
Някво ми е тъпо![]()
Времето е скапано,ама се разбрах с една дружка да се видимНз...едно ми е...никво
![]()
maDamn
Не почва добре деня, никак даже. Да се надяваме че до вечерта ще съм се оправил. Имам и два часа пътуване до Пловдив, по хубав повод![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Честит Рожден Ден на рожденниците днес.
Въпреки,че нещо от сутринта корема ме тормози и добре,че съм на една стая разстояние от WC-то имам някакво емоционално чувство,че и аз днес имам рожден ден. Е, реално за моят рожден ден е още рано де.Има още точно 1 месец и 10 дни до него![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Другите я тъпчели, ама тя не можела без тях, а аз проявих разбиране и доброта и го поех в аналната жлеза... тъй де... бахти смотания и ебан живот!
Честит рожден ден и от мен , рожденници ! Бъдете щастливи и обичани !
Боли ме глава, изморено ми е, но пък го писах болничен ден днес! Малко по-късно ще ходим с любимия да му търсим костюм, че само той остана гол...
Искам кафееееееееееееееееееееее ее!
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Сънувах, че обривът, който имах е гангренясал и се е инфектирал, и е станал набъбнал, и син пълен с много гной, и лимфа, и кръв.
Казаха ми, че ще умра, но после осъзнах, че е сън и се "събудих". Бях с приятел в парка и се разхождахме, сетих се за сънят си, и си вдигнах блузата, питайки го дали всичко е наред. Той каза, че дори и така ме харесва. Дори и така?
"Обривът" беше там, но още по-зле, по-голям и вече зеленеещ.
Пак се "събудих". Станах от леглото и отидох да се видя в огледалото. Беше там. Веднага звъннах на лекарката си...
Върнах се в парка, не знам как. Този приятел ми каза да го погаля между краката. Така и направих. Пенисът му падна и имаше много кръв.
Този път наистина се събудих.
Как да се чувствам, ебаси?
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Искам да ида някъде да гледам е такову: https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Доста кофти тяло имат повечето, ама иначе е суууупер красивото.
http://www.youtube.com/watch?v=u6KnUW9N3Zo Тази адски ми хареса. Бахти уникалната.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^Аха.
Сега, ако ми кажеш и заведение, където мога да гледам, цена няма да имаш!![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Някво ми е отнесено,спи ми се цял ден,глава ме боли,трябва да уча,а ме мързи...
!!!А да, честит рожден ден на Ина и Албена.Да сте живи и щастливи!!!
(а ако не се казвате така,съжалявам!)![]()
Последно редактирано от pifiella : 06-04-2013 на 14:36
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Честит празник на рожденичките!
Като труп съм добре че и днес свърших в 4 . Сега ще си почивам а довечера пак ще се събираме . <3
Честито на рожденичките! Само щастие и успехи занапред
Аз съм объркана. Най-добрият ми приятел, така да се каже, вчера ми призна, че всъщност има чувства към мен. За съжаление- аз не. Гадно ми е, искам всичко да е както преди.
МЕГА ГНУСНОТО ВРЕМЕ! ЗАМРЪЗНА МИ ГЪЗА!И ми е нервно.
Но...след малко ще ям...йес,йес,йес...и после се отдавам малко на релаксче!
![]()
maDamn