- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимни прически...
Можеш да оставиш малка лента,но по-добре да попиташ приятеля си какво предпочита,защото на мен например ми е много гнусно като се възбуди и сичко в косми и..въпреки,че не ми пречат изобщо.
Пусни си баки бретон и опашка , минаваш после с пресата малко вакса/лак и си 6
Откакто съм почнала да си ги махам не съм спряла. Изобщо не съм фен на тези изчанчени ..прически, а снимките дадени по-горе изобщо не ми харесват, не че нещо, но даже са малко отблъскващи за мен.
Но както някой каза, и all nature да е жената, пак ще се намери мъж който да хареса и да не му пречи.
Виж, при мъжете нещата са други, и да имат, и да нямат не пречи, даже ако са късичко подстригани е ок (направете съпоставка с космите на краката - за жена не е много добре да не се бръсне/епилира/кола маска whatever, но за мъж не пречи.)
На мен ми харесва всякакИзцяло обезкосмено, някакви интимни прически или пък без да се е обезкосмявала. Е, стига да не е някоя супер космата и да трябва да се използва лозарската ножица
![]()
Аз обичам да съм обезкосмена напълно. Пробвала съм с разни лентички и прочие, но са простотия. Най-добре е гладко![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
аз пък непонасям косъмче по себе си
LOUIS VUITTON e марката ;pP
Според мен тези прически не са от най-привлекателните неща , поне за мен.
=] Момче
Аз все още съм си окосмена там, но никой не е правил проблем.Пък и съм чъувала , че не е много хубаво да се обезкосмяваш нацяло.
Рабалке напраи си една линиика по средата... мн по секси е ...
ДА !
Както и гладко обезкосменият венерен хълм е секси, така и интимната прическа също. На мен лично ми допадат момичета с интимни прически отдолу![]()
Мен лично винаги ми е било фетиш да има леееееко наченка на косъмчета - усеща се, че е ЖЕНА, не момиченце..
И винаги съм искал да пробвам маце с бразилска лентичка. Но още не съм.
\../