- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат! :D [vol.1]
замръзнаха ми зарзалаците
нещо такова... мокро
ти ко прайш, хорни
нищо... чакам да стгане 11
В къртицата ядат печени плъхове , чак ми се прияде
Иване ,23:00![]()
Ми сега дават само за тях
Даваха как Моро и Марина останаха насаме , оная Валя отиде да си прави зъбите.И Моро отива при Марина и почна да й масажира раменете , тя се дръпна деПосле Моро й вика ''Абе лятото имам работа по морето,искаш ли да се видиме , да ти се обадя'' ''Ами да , може''
И пускат видеото там на Валя , и тя вика защо искате да се видите бе,а защо .... Да й покажеш 25 сантиметровия кларинет ли ? А бе ? rofl![]()
Абеее иууууууу направо ми се гади от тоя Моро . Биво ли някой да е толкова гнусен
Тва само като си представя да ме бара и ми се обръща стомаха
Горката Марина![]()
Горката Валя !!! Марина и тя е виновна , защо не му каже на Моро , не говори с мен и т.н ... Ся казаха че й 2рия престой ,когато Марина пак е влезнала при тях,тоя Моро пак я е целунал ...
Aбе Марина има мн леко поведение ...
Човек забележи думите-Моро я е целувал!! тя не му е отвърнала
И кое й е лекото поведение ?
Ми приятно й е когато Моро флиртува с нея ... Защо просто не му каже НЕ ?!
П.С Марина била от БургасЗначии Моро ще идва в Бургас при нея,лятото
Иване,стане 23:00 ... И ся ?![]()
Ами не че българският ми е добър ама нали се казва Целува ли са се ако тя му е отвърнала ?
От къде да знаеш че й приятно ?
Целува я по бузката ... Той на морето другаде ще я целува сигурноМоро е сложил бележка на Марина в чантата й , при тампоните й .... Ся ще казват какво пише
2ра,3тааа гааз
П.С : Пише ''Обичамте'' (слято). Валя се хвана за главата![]()
Апфф ужас тва ако съм аз директно го режа тоя гнусен тип
Кой знае какво гнусотия е написал
2 рата какво![]()
2ра скорост
Андрей вика,моля хората който ги наблюдават да имат едно на ум.Моля охраната да е в готовност![]()
![]()
![]()