- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Моля за помощ за филм ?????
Здравейте!!! Искам да ви помоля за помощ за един филм, който гледах но така и не мога да си спомня името му. Значи филма е ужаси , разказва се за зомбита, както във всички филми за зомбита почват да нападат хората и т.н. В този филм имаше една група , които се бореха да оцелеят, и един от тяхните приятели го ухапаха, но се оказа че той е вегетарианец и макар и да се преварна в зомби , той мислеше , разсъждаваше като обикновен човек и не ядеше хора а помагаше на приятелите си. За съжаление си спомням само това. Дано някой се сети. Благодаря ви предварително .![]()
![]()
![]()
Наскоро гледах подобна простотия - Warm bodies. От уважение към актьорите и изтърканата лента го изгледах...
Женско съм! Пикая клекнала...
И аз го гледах заради актьорите, и казах на една приятелка че имало зомби вегетарианец и тя ми се смее и не ми повярва и затова исках да го намеря за да и покажа![]()
![]()
![]()
Моля този път да ми кажете филма ако го знаете, че на предишния, на когото ги питах не го знаеха, та сега се надявам да можете да познаете кой е тоя и да ми го кажете, че да го гледам. Та едни планират обир и са облечени като чели в монахински дрехи или само маските им бяха такива не се сещам... само това си спомянм ако го знаете казвайте
Може ли да ми кажете някакви филми подобни на "The Town", с обиране на банки и такива подобни да не е некой стар от 1996 например