.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 180

Hybrid View

Дами, да ви кажа, че аз срещу пъпки открих лечението. „Зинерит“ се казва, 30 мл струват 12-13 лева в аптеките. Води се за акне, ама всъщност е за всякакви дерматологични проблеми и аз за 2 седмици и половина супер си изчистих лицето
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Дами, да ви кажа, че аз срещу пъпки открих лечението. „Зинерит“ се казва, 30 мл струват 12-13 лева в аптеките. Води се за акне, ама всъщност е за всякакви дерматологични проблеми и аз за 2 седмици и половина супер си изчистих лицето
    какви проблеми си имала с лицето?

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    какви проблеми си имала с лицето?
    Ами, супер често ми излизаха пъпки. Не акне, но си имах бая и то главно по челото, сега се изчистих много добре
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

ето още малко полезно инфо http://beauty.fashion.bg/article/734...-za-lunichkite

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    Момичета, ето една бърза, лесна и подходяща маска за кожата на лицето, която си правя веднъж поне на 2 седмици, въпреки че ходя на face fitness и съм свръхдоволна.
    Ето и маската- няколко лъжици едро смляно царевично брашно и една лъжица кисело мляко, се объркват до получаването на по-гъста кашичка и се намазва лицето с нея..в началото започва лекичко да щипе, но това не е притеснително. Малко преди да изсъхне маската на лицето, с пръсти започвате да натискате лекичко, по-скоро да галите лицето с кръгови движения като отстранявате полузасъхналата маска.По този начин се прави много нежен пилинг на лицето, за да се отстранят наслоилите се мъртви клетки. След като отстраните маската, се получава леко зачервяване на лицето, дължащо се на притока на кръв към лицето от движението на пръстите. След това намазвате лицето си с разбит белтък с няколко капки лимонов сок. След като изсъхне маската, се отмива с топла (но не гореща) вода, след което веднага със студена, за да се затворят порите.
    Всъщност, маската е много стара, от времето на майка ми още, а може и от на баба ми времето, но е много ефектна.
    Тъкмо си я направих, само че при царевичното брашно и киселото мляко добавих и една кафена лъжичка сода бикарбонат. Страшно съм доволна, кожата ми стана невероятно мекичка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си