- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Майките пред блока ми цял ден
викат подир децата си ... "Не ходи там, не прави това, ела тука" .. ама крещят с пълно гърло, все едно те са перфектни и никога не са били малкисмях
и пред нашия
от време на време чувам как някоя удря шамари на детето си![]()
Половината са некви коври е, седят по пейките и люпят семки, докато децата правят квото си искат.
oплакваш ли се? аз кво да кажа като на 5 метра ми е двора на училище от 1 до 8 клас
започва се от 7;30,час по физическо
разбира се, всяка сутрин
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Наско, няма да оставиш наследник? Грехота, с теб се прекъсва рода ви.
Голямо си егоистче значи..![]()
Дам, така е
Но, то пък като се замислиш с кое не така. Като си купиш кола иска пари за да те вози и ти къса нервите с ремонти, като си купиш лаптоп иска пари за интернет и ти къса нервите с вируси, като си купиш къща иска пари за ремонти, вода, ток, данъци и ти къса нервите със съседите които си избрал![]()
Наси никога няма да кара кола, той използва само градския транспорт или краката си.
На Наси лаптопа е с оригинален Уиндоус и Наси си го пази, като очите.
Наси няма да си купува къща, защото живее при мама и тате и не дава пари за разходи.
Т.е.Наси ти също си пиявица.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
да ти имам мисленето значи..
а има ли млади майки, които не са раждали![]()
n00bs
Ей, много ме дразнят повечето майки на малки лапета. Супер смотаните същества, дето си мислят, че целия свят им е длъжен, 'щото са с бебе. Адски наглите.
Дано да не ми се разбъркат чак дотолкова хормоните и да не ми се разклати така емоционалното състояние като родя.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Докато си бях в България се занимавах основно с гледането на две 3 годишни момчета и на мен ми беше странно преди как така само викат . Ама и за станах така вес нещо мрънках и не бях доволна а колок съм викала не е истина![]()