- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- хубави крака до лятото
Такаааааа в края на месеца съм на море и мисля около 20 дена да правя 30 Days Shred и ето тези упражнения за крака http://assets3.tribesports.com/syste...-challenge.jpg .... главния ми проблем е в краката,дали ако тези 20 дни + здравословно хранене да правя тези упражнения ще има разлика в обиколката на краката ?
Хората са казали 'Лятно тяло се прави зимата". За 20 дена едва ли ще направиш кой знае какво. От 30дш не видях кой знае какъв ефект, хубава е ако досега не си правил нищо и ти трябва преход към по - сложни упражнения. Можеш да разгледаш http://www.fitnessblender.com/
^ Не че ти ѝ препоръча сайт с кой знае колко сложни упражнения, но карай... Съгласна съм с това, че съществена разлика за 20 дни едва ли ще видиш.
Аз не мога да разбера цяла година спите ли, не се ли виждате в какво състояние сте, или е важно как изглеждате само по бански? И интересно ми е защо питаш нас. Повечето пазим режими целогодишно и тренираме целогодишно, не се сещаме 2 седмици, преди да отидем на море. Пробваш и виждаш дали действа - ако даде резултат, супер, ако не даде - поне си вземи поука.
FuckingFreak, напълно съм съгласен с нейното мнение. Несъмнено при стриктно и правилно трениране и хранене ще стресираш тялото, и ще свалиш някое друго кило, но не очаквай чудеса.
Сутринта прави упражнения ,спи повече ,пий повече вода ,ходи на фитнес , яж здравословно , тичай , скачай на въже , прави коремни преси , не яж мазно , вместо да си на компа се разхождай повече - ще имаш ефект ако си стриктна и всеки ден правиш товаБъди позитивна и целеостремена и успехът ти е в кърпа вързан ! Успех от мен !!!!
![]()
![]()
![]()
"Хубави крака до ЛЯТОТО" ? Че то вече си е почти лято, юни месец е.
За 20 дена, минимална разлика ще видиш. Но, ако нямаш много за сваляне, поне ще се стегнеш. Храни се здравословно, по 4-5 пъти на ден. Сега им е времето на салатите и плодоветеНо не изключвай от менюто си бобови и млечни продукти, месо.. Яж такова количество, че да се заситиш, но в никакъв случай да не се чувстваш преяла. Спираш газирано, сладко, пържено.
Съгласна съм, че 30ДШ e като увод към по-сериозни упражнения. Направи първо ниво и после заминавай да тичаш. Не ти трябват карти за фитнес, а само маратонки и екип. Евентуално и компания.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
http://www.youtube.com/watch?v=PWEdJRRndkQ тази тренировка е много добра. Има един сайт с упражнения blogilates - там също има много добри упражнения и не само за крака. Препоръчвам ти и скачане на въже+здравословно хранене и до 3 седмици трябва да има резултат![]()
Хехехех, то вече си е лятоо
Иначе, приятно море.
За какви диети става въпрос? Нещо лошо ли видя в това да се избягва яденето на храни, богати на рафинирани въглехидрати и хидрогенирани мазнини (с други думи на всички познатите "сладко,тестено и пържено")? Ако има, запознай ме, както и не само мен, защото ми е любопитно![]()
^ в това няма лошо, но аз лично съм ти чела по-филмирани мнения, та затова разбирам на therichbitch реакцията
^what she said
Така че нуждата да се обяснявам се изпари.
Не ви казвам да се тъпчете с МкДОналдс, но разберете, че здравето не е величина, която е толкова директно зависима от това, което ядеш. Има хора, които живеят 'здравословно' и умират на по 50 години.
А да започнеш на 15 да си следиш всяка хапка е меко казано трагично.
С упражненията все ще има ефект,но някъде 1 месец по-късно.Но важното е,че все пак ще има някаква разлика.
Кляканията също помагат,ето едно календарче:
http://shrinkingjeans.net/files/2013...llenge-011.png .
/За май е,но няма значение/.
Хапвай повечко салати и т.н.,сега е топло и лятото е сезонът на много и различни плодове и зеленчуци.Пий и много вода.И без това лятото трябва да се пият много течности.Както каза therichbitch - не си брой всяка хапка.Просто гледай да ядеш по-полезни неща,не всеки ден да се тъпчеш с баници,вафли и всякакви такива храни.
И другият път започни от по-рано,ако не ти се занимава с упражнения през цялата година.![]()
![]()
Аз пък напълно подкрепям мнението на FuckingFreak , защото не можеш да очакваш перфектно тяло , ако не се трудиш постоянно . Все пак хората са казали "Ти си това , което ядеш" така , че сами преценете![]()
Аз ли имам различна представа, че не схванах?
Да, не се кефя на тела със целулит, нито с мазни кореми и клечави крака. Ако вие се примирявате с такива недостатъци, то за мен това е много далеч от перфектно. Малко са тия дето нагъват на корем и наистина могат да се похвалят с идеални тела. Но пък всеки си избира за него.
Не видях и някъде да съм споменала здравето, не знам защо го засягате като тема въобще...
А, ти ги ядеш не от здравословна гледна точка, само за хубаво тяло. Не сме се разбрали.
e, да, за какво да го засягаме здравето. Оо
ти недей, ок. аз нямам нищо против да си имаш твоите представи, но е хубаво в тема като тази да са представени и други, по-либерални (бих ги нарекла).
Последно редактирано от Deadlock : 06-22-2013 на 19:19
Аз препоръчвам пилатес , кратък, но има ефект ! Намери си има мн различни .Виж в ефикасно отслабване ! Там има !