.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 127

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Нали не си казал, че са й лоши есетата? Тогава в коя посока въртиш разговора, ако не към тая? Кажи й, че не може да пише есета, иначе за какво отваряш дума за това?

Моята оценка за тебе не е никаква, щото не ти следя писаниците, но твоята за момичето изхожда от субективното ти заключение, че не може да гледа от различни гледни точки. Отсъдено от една ситуация, дори.
    Да, никъде не съм написал че есетата са и лоши. Есетата бяха пример защото чрез тях се учим да погледнем през всички точки от темата. И аз отварям тема за да разбера защо разсъждава така и минала ли е тя през проблемите които споменах след като смята че те не са основание да се провалиш? Лесно е да критикуваш, да знам, но е трудно да разбереш. Тя, реагира агресивно, но аз не защото не я критикувам, просто ме интересува как разсъждава. Вече имам мнение за нея и за есетата които е писала едно време и мога да си представя що за човек е и дали нейните коментари са правилни за мене.

Фен
    Цитирай Първоначално написано от Positive_SouL Виж мнението
    Да, никъде не съм написал че есетата са и лоши. Есетата бяха пример защото чрез тях се учим да погледнем през всички точки от темата. И аз отварям тема за да разбера защо разсъждава така и минала ли е тя през проблемите които споменах след като смята че те не са основание да се провалиш? Лесно е да критикуваш, да знам, но е трудно да разбереш. Тя, реагира агресивно, но аз не защото не я критикувам, просто ме интересува как разсъждава. Вече имам мнение за нея и за есетата които е писала едно време и мога да си представя що за човек е и дали нейните коментари са правилни за мене.
    Много си се отклонил от темата, на авторката.
    Първо, и ти самия не знаеш поради какви причини, ще повтаря.

Цитирай Първоначално написано от kr373n Виж мнението
    Много си се отклонил от темата, на авторката.
    Първо, и ти самия не знаеш поради какви причини, ще повтаря.
    Прав си мене авторката не ме интересува защото въпроса и не е правилно зададен. Във всеки университет изискванията са различни. В нашия по правило не може да се записва студент с повече от два изпита, а тази година имахме записали се студенти със 10 изпита.

Фен
    Прав си мене авторката не ме интересува защото въпроса и не е правилно зададен. Във всеки университет изискванията са различни. В нашия по правило не може да се записва студент с повече от два изпита, а тази година имахме записали се студенти със 10 изпита.
    В такъв случай, моето мнение е точно такова. (Аз също не съм я разбрал правилно)
    Трябва да си много тъп, или много мързелив, за да останеш в училище.
    Каквито и проблеми да имаш, винаги има начин да се справиш.

Ако авторката има сериозни проблеми в семейството си, няма да пуска тема в форум, за да иска мнение тя ще знае, защо ще е на поправителни или ще повтаря.
    Че не си е задала въпроса както трябва, не го е задала.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Вече имам мнение за нея и за есетата които е писала едно време и мога да си представя що за човек е и дали нейните коментари са правилни за мене.
    Moля? Доста интересно наистина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си