- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Днес рано се събудих, ама още по-добре. Ще имам достатъчно време за всичко. Закусих, пих кафе и започвам да уча по история. Да минава и тая седмица, да се свършат всичките контролни и класни, че да съм напъъъълно свободна![]()
Опа, тоя понеделник май ще е голям ден, хехеее!![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Полвината ден пълен релакс а следобяда на състезанието дано направя нещо че иначе онази ще ме направи на 1 стотинка . А вечерат ще си я изкарам страхотно с компанията<3 Хубави Събота и Неделя ще бъдат и ще си почина хубаво защото цяла седмица на работа пълтно от 9 до 4 и после тренировки и абе не съм робот .
Ебаси дневника е тукапредставям си ако си водите истински сиг по 2 тетрадки от 100 листа голям формат няма да ви стигнат на година
.
girlwithblueeyes какво тренираш ?
Някой довечера ще ходи ли на Драгана Миркович в НДК ?
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Спи ми се. И какви са тия 20 градуса в Швеция?! Уф.
Кое не ти харесва в нормалното време :д
Айляк ми е, обичам да имам много задачкиМалко ще сготвя, малко с приятелка, после прекрасно временце с мъжо, немски, кино... ех бе! Завиждам си.
НЕнормално топло е. За Швеция. А и слънцето е по-близо тук и се пържиш, след като си прекарал 8 месеца в мрак и дъжд/сняг.
Заформя се хубава следваща седмица. Дано си остане така.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
МЪРЗИ МЕ.
И нещо пак ми се гади, оффф... тъпи гадни вируси.
Имам да простирам и да чистя, после ще се изкъпя и ако ми остане време ще се лакирам.
А после на работа..
Дано довечера моите приятели се смилят над моето скучаене и дойдат при мен
Ако не те, поне милото ще дойде ,де, така че съм спокойна :3
А той е толкова прекрасееен![]()
Ще се скача от Хемус тая седмица май май...да видим съществува ли вещество, което да ме държи будна 120 + часа...излизам, за нещастие по работа пак...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Охо и ти ли тренирашмислех еч се заниваш с танци честон казано . Иначе аз тренирам спортна акробатика
Ти?
Тотално изключих, че днес е 8-ми. Другата шведска принцеса ще се омъжва, та изобщо не смятам да мърдам от нас, защото в града ще ужас, меко казано.
Намерих си 2 страхотни книжки, смятам да чета и да пия много вода.![]()
Преди заради подобни случки бих се чувствал зле и би ми се доповръщало , сега просто не го вземам присърце. Случката говори само и единствено за тях, не беше моя вината. Дори не ме уморяват вече продобни прояви. Утре ще е голям ден , днес може да слаквам малко !
депрсирано ми е, след операцията дет ми махнаха непорасналите мъдреци, ще ми останат едни дупки дет може да скриеш стотинка и не мога с четката да ги чистя и по некъв друг начин ще ги чистя, ако уважаемия хирург ми обясни. Дефект ... пфф ... как мразя тая дума, особено изречена от хирурга :@ :@ :@ На всичко отгоре май го обидих с онова стихче. Майната му , прегръдки не връщам... Пфф вчера май си глътнах и дрена , които беше заврян в една от дупките и въобщеее....
Разболявам се, имам класно и много домашни, но смятам да се депресирам и чета шерлок холмс!!
По-тъп ден надали съм имала.
Как може да са такива мухльовци тия професори?
Че и нагли бе.
Чаках толкова часове за една тъпа оценка, не можаха ли да ни кажат по-късно да отидем, не да висим 6 часа за едното нищо?
Като изключим това, съм добре.
Пих хапчета за главата и сега ще се отдам на почивка.
Вече официално завърших първи курс от висшето си образование.
Бая бързичко мина, даже не го усетих.
Надявам се за напред също да е толкова готино.
Закуска.Телевизия.Задачки по математика.Почивка. Малко задачи за международното. Пак почивка. Пак задачки. Ядене. Спане. Ходене до виваком. Пица.
Така ми мина деня.![]()
Надявам се че не направих грешка.Все пак това беше което исках в край на сметка,нали?!Чувства се толкова грешно..и невероятно хубаво по едно и също време.Само се надявам да не си патя..Може би мисля само лошо...За първи път се чувствам по този начин.И не знам дали изобщо е за добро.Надявам се да успея да поспя тази нощ,вчера почти не съм мигнала.
Бога ми...омръзна ми.До гуша ми дойде.
Окончателния край на тази пародия,на този безсмислен фарс е въпрос на време.
След месеци и месеци ще се обръщам назад,ще си спомням,ще обичам да си спомням,тъй като нищо,нищичко няма да е същото.
Нищичко.
И да,ще се смея.
...
И проклета да съм,ако още веднъж си позволя да допусна в Живота си диментор ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
КАКВО СЕ СЛУЧВА БЕ
аз не мога повече
е така, не мога
трети човек
стара ли изглеждам , баси
кво става
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Направо изригвам от кеф, супер яко ми е. Успех след успех.
Битов алкохолизъм в най-жалката му форма.
Не знам какво да правя и какво точно искам, но знам, че не искам Това. Заслужавам повече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Усещането за спокойствие и свобода е прекрасно. Изобщо не мога да го обясня с малко думи, пък обичам да съм лаконична. Затова *мълчание*. <3 Ех, любов, амбиции, мечти... Ех, ЖИВОТ! <3