е, очевидно за оня със синия аватар освен ако и ти не си бате хъх
Първоначално написано от tireheb е, очевидно за оня със синия аватар освен ако и ти не си бате хъх Защо въобще си правиш труда да ме занимаваш?
Първоначално написано от RagioL Защо въобще си правиш труда да ме занимаваш? опитвам се да те образовам и да те предпазя от бъдещо публично унижение явно опитите ми ще бъдат напразни
Първоначално написано от tireheb опитвам се да те образовам и да те предпазя от бъдещо публично унижение явно опитите ми ще бъдат напразни Как по-точно виждаш публичното ми унижение?
Първоначално написано от RagioL Как по-точно виждаш публичното ми унижение? всъщност прав си, вероятно хората, с които се събираш слушат същата полюция, тъйче в тоя аспект си окей, нема опасност. само внимавай пред непознати
Първоначално написано от tireheb всъщност прав си, вероятно хората, с които се събираш слушат същата полюция, тъйче в тоя аспект си окей, нема опасност. само внимавай пред непознати dope не бях ги слушал скоро досто смесен стил са. Но ако кажеш и че групи като ACDC и Black Sabbath не струват не си в час.
Не е като да не мога да предложа и по-добра музика.
Правила