.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 183

Hybrid View

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Много ми се ще да ми обясниш понятията нормална работа и работа под стрес и риск за живота споре теб ?

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Много ми се ще да ми обясниш понятията нормална работа и работа под стрес и риск за живота споре теб ?
    Ами тези,които принципно изкарват повече хиляди и имат фирми - са под постоянно напрежение, мафията ги следи и тнт. Не е лесно . Пък нормална работа не може да се каже ,че има , ама да кажем, че има разлика...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Нормална работа: седиш и се правиш че правиш нещо нищо не зависи от теб и си лесно заменим
    Работа под стрес: работиш на ключова позиция от теб зависят много неща правиш големи суми който хората се чудят как да ти ги вземат и как да те излъжат

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Нормална работа: седиш и се правиш че правиш нещо нищо не зависи от теб и си лесно заменим
    Работа под стрес: работиш на ключова позиция от теб зависят много неща правиш големи суми който хората се чудят как да ти ги вземат и как да те излъжат
    Напротив, ако си от 1вия тип, си лесно заменим, точно тогава ще гледаш да се стараеш, за да не загубиш работата си.
    2ри вариант, ти си се доказал за да си стигнал до тази позиция, фирмата разчита на теб и не би те заменила ей така

Парите са един вид здраве, ако нямаш пари и си с кредит, постоянно мислиш как ще ги изплатиш, увеличава се стреса, ако имаш пари може да си позволиш по-качествена храна, по-добро място за живеене, почивка. Имаше един филм за здравеопазването в САЩ, където ще видите какво е да имаш пари.
    n00bs

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Напротив, ако си от 1вия тип, си лесно заменим, точно тогава ще гледаш да се стараеш, за да не загубиш работата си.
    2ри вариант, ти си се доказал за да си стигнал до тази позиция, фирмата разчита на теб и не би те заменила ей така

Парите са един вид здраве, ако нямаш пари и си с кредит, постоянно мислиш как ще ги изплатиш, увеличава се стреса, ако имаш пари може да си позволиш по-качествена храна, по-добро място за живеене, почивка. Имаше един филм за здравеопазването в САЩ, където ще видите какво е да имаш пари.
    Ти мани ама сега забелязвам че хората масово си мислят че като отидат в САЩ живота ще им се промени и със стъпването на Американска земя вече ще имат работа а всъщност САЩ е къде къде по-зле от България, ако през голямата депресия САЩ е имала 2 трилиона дълг сега са 60
    П.П Аз съм пас по темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си