.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

План за действие.
    1. Оставяш момичето на мира и го забравяш, няма да станат нещата
    2. Спираш да използваш неправилни думи като "аде" и "напущам"
    3. Поправяш си правописа
    4. Напълно променяш начина, по който се държиш с едно момиче ( включително и CupcakeKitty )
    5. Усъвършенстваш горепосочените 4 няколко години, прочиташ този пост и ще разбереш, какви са ти биле грешките

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nationalAdvisor Виж мнението
    План за действие.
    3. Поправяш си правописа
    4. Напълно променяш начина, по който се държиш с едно момиче ( включително и CupcakeKitty )
    5. Усъвършенстваш горепосочените 4 няколко години, прочиташ този пост и ще разбереш, какви са ти биле грешките
    След тея няколко години вече ще е женена с 3 деца.....

П.П към точка 3 няма ставам филолог я
    Последно редактирано от Bank$ : 06-09-2013 на 21:17

Цитирай Първоначално написано от nationalAdvisor Виж мнението
    План за действие.
    3. Поправяш си правописа
    Добре казано Не се обиждай, но аз не виждам нищо впечатляващо в това, че си направил профил специално заради нея, дори би ме отблъснало. Още по-малко би ме впечатлил и въпроса за морето..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от eclipse06 Виж мнението
    Добре казано Не се обиждай, но аз не виждам нищо впечатляващо в това, че си направил профил специално заради нея, дори би ме отблъснало. Още по-малко би ме впечатлил и въпроса за морето..
    Това с профила е малко различно аз по-принцип нямах профил в ФБ но днес като и звъннах ме нави да си направя и от там идва цялата работа с профила за това ми го честити.

Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Това с профила е малко различно аз по-принцип нямах профил в ФБ но днес като и звъннах ме нави да си направя и от там идва цялата работа с профила за това ми го честити.
    Съветвам те да не правиш подобни неща заради момичешки прищявки. Направи си, когато сам си решиш, че ти е нужен Иначе най-грешното в момента би било да я задушаваш. Дори по-добре ще е да не и обръщаш никакво внимание няколко дни и да се занимаваш с нещо градивно (спорт, четене, каквото друго се сетиш) или пък да излезеш с приятели. Остави я сама да те потърси.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от eclipse06 Виж мнението
    Съветвам те да не правиш подобни неща заради момичешки прищявки. Направи си, когато сам си решиш, че ти е нужен Иначе най-грешното в момента би било да я задушаваш. Дори по-добре ще е да не и обръщаш никакво внимание няколко дни и да се занимаваш с нещо градивно (спорт, четене, каквото друго се сетиш) или пък да излезеш с приятели. Остави я сама да те потърси.
    Мерси !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си