- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Какво мислите за тази програма ?
Ами как да ти кажа... ако има свободно място от дясната страна на харда то няма да има проблеми с разделянето, дори няма да му се наложи да рестартира. Като си даде десен бутон на избрания хард и като натисне Shrink Volume първото нещо което Windows прави е да изчисли какво пространство от дясната страна на харда може да му бъде осигурено за нов дял. Тъй че няма страшно за C и няма защо да се мъчи с копирания, .iso, и всякакви такива, които не виждам как може да направи след като дори един дял не може да раздели. Но разбира се за всеки случай е най-добре да си копира най-важните неща на друг хард преди да поема такива маневри с този.
Иначе бих ти препоръчал да не се занимаваш с този "papugai" - очевидно неговата цел в живота е само да се заяжда с другите. При такава цел мен лично доста ме учудва способността му да пише правилно, но както и да е... отдавна е известно че на троловете е най-добре да не им се обръща внимание, щото те с това се хранят.
Последно редактирано от JDeel : 06-09-2013 на 22:43
Бях пробвала по този начин да разцепя един диск (под уин ХР). Даваше някви супер луди грешки и се отказах. За уин 7 и 8 вече може да са ги оправили, тук вече не мога да споря![]()
Колкото до papugai - загорели, пъпчасали и заядливи пубери в тоя форум колкото си искаш, понякога им се радвам на това колко си вярват, а отстрани изглеждат смешни. На въпросния господин направо ще му стана фенка даже, класическият пример![]()
Женско съм! Пикая клекнала...