.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Цитирай Първоначално написано от nationalAdvisor Виж мнението
    План за действие.
    1. Оставяш момичето на мира и го забравяш, няма да станат нещата
    2. Спираш да използваш неправилни думи като "аде" и "напущам"
    3. Поправяш си правописа
    4. Напълно променяш начина, по който се държиш с едно момиче ( включително и CupcakeKitty )
    5. Усъвършенстваш горепосочените 4 няколко години, прочиташ този пост и ще разбереш, какви са ти биле грешките
    Добре казано Не се обиждай, но аз не виждам нищо впечатляващо в това, че си направил профил специално заради нея, дори би ме отблъснало. Още по-малко би ме впечатлил и въпроса за морето..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Тея pick-up lines дето пробваш не минаха ли от мода вече, или сега навлизат в България?

Иначе има и една тема тук отгоре - "Как да се харесаме на момиче?" - там няма ли насоки?
    Хахах тая pick up line си е моя авторска !
    Иначе в "Как да се харесаме на момиче?" я четох сигурно 6 пъти и пише само глупости повечето неща де...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от eclipse06 Виж мнението
    Добре казано Не се обиждай, но аз не виждам нищо впечатляващо в това, че си направил профил специално заради нея, дори би ме отблъснало. Още по-малко би ме впечатлил и въпроса за морето..
    Това с профила е малко различно аз по-принцип нямах профил в ФБ но днес като и звъннах ме нави да си направя и от там идва цялата работа с профила за това ми го честити.

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    ааа само да кажа че въпроса дали имаме море беше за Варна
    кхъм кхъм

Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Това с профила е малко различно аз по-принцип нямах профил в ФБ но днес като и звъннах ме нави да си направя и от там идва цялата работа с профила за това ми го честити.
    Съветвам те да не правиш подобни неща заради момичешки прищявки. Направи си, когато сам си решиш, че ти е нужен Иначе най-грешното в момента би било да я задушаваш. Дори по-добре ще е да не и обръщаш никакво внимание няколко дни и да се занимаваш с нещо градивно (спорт, четене, каквото друго се сетиш) или пък да излезеш с приятели. Остави я сама да те потърси.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    ааа само да кажа че въпроса дали имаме море беше за Варна
    кхъм кхъм
    Ignore

Супер фен
    Съветвам те да не правиш подобни неща заради момичешки прищявки. Направи си, когато сам си решиш, че ти е нужен Иначе най-грешното в момента би било да я задушаваш. Дори по-добре ще е да не и обръщаш никакво внимание няколко дни и да се занимаваш с нещо градивно (спорт, четене, каквото друго се сетиш) или пък да излезеш с приятели. Остави я сама да те потърси.
    Мерси !!!

Супер фен Аватара на JDeel
    Хахах тая pick up line си е моя авторска !
    Иначе в "Как да се харесаме на момиче?" я четох сигурно 6 пъти и пише само глупости повечето неща де...
    Ето това пък е друг проблем. Момчетата си мислим че с всяка дума сме оригинални, а всъщност всички се държим до болка еднакво. То и затова често се чува репликата "Всички мъже са еднакви!"

Аз лично бих ти препоръчал да посмекчиш обидните реплики по посока на това момиче. То е вярно и че момичетата си падат малко мазохистки, ама айде да не изпадаме в крайности поне. Иначе относно комплиментите - мисля че без тях би било по-добре. Тя най-вероятно получава такива по няколко в час, тъй че едва ли ще ахне от изненада при поредния комплимент.

Вие нещо тука си ни въртите ми се струва Защо не казахте по-рано.... Моят съвет е да я блокираш отвсякъде, така да я жегнеш малко, да и напишеш няколко обидни смс-а, да се почувства кой е мъжа и след 3 седмици, след като си имал вече няколко креватни приключения, да и се извиниш, да я поканиш на кафе и да и разкажеш всичко с подробности. Работи на 100 %

Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Ето това пък е друг проблем. Момчетата си мислим че с всяка дума сме оригинални, а всъщност всички се държим до болка еднакво. То и затова често се чува репликата "Всички мъже са еднакви!"

Аз лично бих ти препоръчал да посмекчиш обидните реплики по посока на това момиче. То е вярно и че момичетата си падат малко мазохистки, ама айде да не изпадаме в крайности поне. Иначе относно комплиментите - мисля че без тях би било по-добре. Тя най-вероятно получава такива по няколко в час, тъй че едва ли ще ахне от изненада при поредния комплимент.
    тъй е
    даже на всяка минута получавам

Вие нещо тука си ни въртите ми се струва
    а, здрасти

Супер фен
    Вие нещо тука си ни въртите ми се струва Защо не казахте по-рано.... Моят съвет е да я блокираш отвсякъде, така да я жегнеш малко, да и напишеш няколко обидни смс-а, да се почувства кой е мъжа и след 3 седмици, след като си имал вече няколко креватни приключения, да и се извиниш, да я поканиш на кафе и да и разкажеш всичко с подробности. Работи на 100 %
    Темата е наистина сериозна просто Котенцето завижда че не е тя на нейно място иначе благодаря на всички за съветите ще опитам да не и пиша няколко дни благодаря и на JDeel за хубавия съвет !

Супер фен
    Сега ако някой ми и каже как да блокирам потребител от форума да ми пише в темата няма да е никак зле....

Ама да не забравиш да я обидиш първо!

Сега ако някой ми и каже как да блокирам потребител от форума да ми пише в темата няма да е никак зле....
    сега искаш да ме блокираш щото разкрих схемата
    знам че не е забавно ама така ми дойде отвъртe

Супер фен
    Ама да не забравиш да я обидиш първо!
    Как ще обидя това прекрасно създание.
    Иначе темата е 98% истинска така че не обръщайте внимание на Котенцето

Е аз не се бях усетила, ти защо така направи...

Супер фен
    Е аз не се бях усетила, ти защо така направи...
    Моля ви да пишете по темата а що се отнася до потребителя на чиято снимка си ближе зъбите ще я помоля да спре да пише и да ми разваля живота !!!!

Моля ви да пишете по темата а що се отнася до потребителя на чиято снимка си ближе зъбите ще я помоля да спре да пише и да ми разваля живота !!!!
    е не може сега така хем да ме обичаш хем да искаш да ти пиша хем да искаш да спра да ти пиша
    объркваш ме
    you make me sad

Супер фен
    Мерси за сайта
    Към момичето което си ближе зъбите само не мога да разбера защо винаги ще се намери някоя която да си мисли че става въпрос за нея ?

Мерси за сайта
    Към момичето което си ближе зъбите само не мога да разбера защо винаги ще се намери някоя която да си мисли че става въпрос за нея ?
    така е като копираш разговори

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    така е като копираш разговори
    Сериозно ти казвам ако няма да даваш съвети или препоръки като останалите колеги който много ми помогнаха да променя някой неща в поведението си по добре не пиши или ми пиши на лични
    Peace

bigcityprisonx
    Guest
    Здравейте, адски съм влюбен в едно момиче обичам я може би вече от 6 часа
    УМИРАМММММММММММ

Супер фен
    Ъпдейт: Любовта ми към момичето е все толкова силна вече 16 часа , но изникна голям проблем и ситуацията стана още по сложна.... Момичето е от друг малък град и понеже е красиво сигурно що селянин има я сваля, затова си мисля, че работата може и да не стане. Също така си мисля че може да си е помислила ,че съм леко груб понеже аз по-принцип съм малко по студен и изразявам чувствата си по начин, по който 99% от момичетата не могат да разберат и сега си мисля че ми е обидена. Ето тук идва още по гадната част хем знам ,че я обичам хем знам ,че няма как нищо да се получи помежду ни следващата поне една година. И в момента съм адски объркан хем я желая хем не мога да и предложа много (от духовна гледна точка).
    Благодаря ви че се опитвате да помогнете...
    Лек ден !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си