- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви ПОМОГНЕТЕ !!!
ааа само да кажа че въпроса дали имаме море беше за Варна
кхъм кхъм![]()
Съветвам те да не правиш подобни неща заради момичешки прищявки. Направи си, когато сам си решиш, че ти е нуженИначе най-грешното в момента би било да я задушаваш. Дори по-добре ще е да не и обръщаш никакво внимание няколко дни и да се занимаваш с нещо градивно (спорт, четене, каквото друго се сетиш) или пък да излезеш с приятели. Остави я сама да те потърси.
Ето това пък е друг проблем. Момчетата си мислим че с всяка дума сме оригинални, а всъщност всички се държим до болка еднакво. То и затова често се чува репликата "Всички мъже са еднакви!"
Аз лично бих ти препоръчал да посмекчиш обидните реплики по посока на това момиче. То е вярно и че момичетата си падат малко мазохистки, ама айде да не изпадаме в крайности поне. Иначе относно комплиментите - мисля че без тях би било по-добре. Тя най-вероятно получава такива по няколко в час, тъй че едва ли ще ахне от изненада при поредния комплимент.
Вие нещо тука си ни въртите ми се струваЗащо не казахте по-рано.... Моят съвет е да я блокираш отвсякъде, така да я жегнеш малко, да и напишеш няколко обидни смс-а, да се почувства кой е мъжа и след 3 седмици, след като си имал вече няколко креватни приключения, да и се извиниш, да я поканиш на кафе и да и разкажеш всичко с подробности. Работи на 100 %
![]()
Сега ако някой ми и каже как да блокирам потребител от форума да ми пише в темата няма да е никак зле....
Ъпдейт: Любовта ми към момичето е все толкова силна вече 16 часа , но изникна голям проблем и ситуацията стана още по сложна.... Момичето е от друг малък град и понеже е красиво сигурно що селянин има я сваля, затова си мисля, че работата може и да не стане. Също така си мисля че може да си е помислила ,че съм леко груб понеже аз по-принцип съм малко по студен и изразявам чувствата си по начин, по който 99% от момичетата не могат да разберат и сега си мисля че ми е обидена. Ето тук идва още по гадната част хем знам ,че я обичам хем знам ,че няма как нищо да се получи помежду ни следващата поне една година. И в момента съм адски объркан хем я желая хем не мога да и предложа много (от духовна гледна точка).
Благодаря ви че се опитвате да помогнете...
Лек ден !