.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Само не мога да разбера за какви неща са ти се присмивали и подигравали. След като веднъж си му изяснила, че го харесваш и нищо не се е получило, защо не си го оставила просто и да не се занимаваш с него, така нямаше как да ти се присмиват. Наивна си, следващия път внимавай пред кого какви ги говориш и не им подхвърляй компромати.
    Той, че е постъпил тъпо - така е, ама ако си се държала с него като лепка(което също е вариант), нормално е да почне да те взема за мезе.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Само не мога да разбера за какви неща са ти се присмивали и подигравали. След като веднъж си му изяснила, че го харесваш и нищо не се е получило, защо не си го оставила просто и да не се занимаваш с него, така нямаше как да ти се присмиват. Наивна си, следващия път внимавай пред кого какви ги говориш и не им подхвърляй компромати.
    Той, че е постъпил тъпо - така е, ама ако си се държала с него като лепка(което също е вариант), нормално е да почне да те взема за мезе.
    Ами че е наивна за какво друго.Дали той е казал точно че не я харесва и не иска да има нещо общо с нея или и е давал напразни надежди...и при двата случая боли и то доста.На мен лично ми се случи веднъж.Така и не беше искрен с мен в началото и ме остави да си фантазирам...както и да е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си