- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Искам съвет
Здравейте!
Последно редактирано от greenman : 06-10-2013 на 18:59
ултра жалък живот, аз бих се самоубил
n00bs
Т
Последно редактирано от greenman : 06-10-2013 на 19:00
Ох, най-малкото се научи да се справяш сам. Ще си спестиш доста неща така.
Ако го бях разбрала по-рано щеше да е екстра :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Понеже съм добър ще ти дам съвет: Моя опит сочи че начина по който в 2-3-ти клас се свалят е най-подходящия и работи за всички момичета до 20 години и ето го: Момичетата много мразят да им казваш истината в лицето обикновено като им кажеш как се чувстват спират да ти пишат за това най-добре е да приложиш ето този метод. Набелязваш момиче и почваш да я псуваш като каруцар да и казваш че за нищо не става че като я видиш ти изгарят очите от грозотата после почваш да и взимаш нещата и да ги хвърляш където ти падне после като тя почне да полудява и да те мрази в червата си и казваш че си правил тези неща за да се различиш от хората който и правят комплименти и се държат мило с нея !
Метода е доказан !!!!!
Смятай кви са тогава ;д
И въобще не си заслужава повтарянето на тая теория/теза или за каквото го смяташ.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Ми не, не си прав.
Най-малкото, че веднъж патка - цял живот патка.
Не вярвам да има кой знае каква промяна в поведението на един човек. (това за годините дето каза)
И определено щом върви такава простотия, трябва да светва лампичката, че не си заслужава въобще.
Ама за какво говорим, въобще да се прави тая ситуация. Не знам кой ще се върже на тая врътка, мятай лайна по мен и аз ще те обичам. Нелепо е. Още повече, че е малоумно и присъщо на най-големите батали, с извинение.
Но въпрос на мнение явно![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Аз по принцип съм съгласен със теб, но практиката показва съвсем друго и като се замисля има някаква логика защото представи си 50 човека те свалят и един се появява и почва да те прави на нищо естествено че ще му обърнеш повече внимание на него не на 50-те човека![]()
Ми не изпитвам екстаз от лошо отношение, още повече да проимам нещо към такова чудо![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Хахахахах, явно просто имам самоуважение![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Хахахахаха, явно съм смахната и не се връзвам на такива неща :Д
Не разбрах кое му е доброто. ФБ е за столкъри (и аз го правя понякога, де, женското любопитство е всеизвестно)
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Завърших училище :С
Малък си :>
![]()
![]()
Весииии