.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на BadAss
    Защо си мислиш, че след като ти уж нямаш чувства към него, той също категорично няма към теб ? Нормално е след като вижда че имаш приятел да се преструва че всичко е ок, но реално погледнато съм 101% сигурен че изпитва повече от приятелски чувства към теб. Стига да не е гей разбира се.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Съвършено чистото приятелство между мъж и жена НЕ е възможно, освен ако единия не е гей.
    Така ли мислиш? *разочарованото коте*

А не мислиш ли, че щом мислиш така, то просто ти виждаш нещата по тоя ничин и не можеш да гледаш на момичетата, които са ти 'приятелки' като наистина на приятелки..
    Наистина ли казваш, че всяко момче/мъж (включително и ти, защото беше доста убедителен), лиже гърлата на бутилките на приятелките си зад гърбовете им?

Защото съм 10000% убедена, че приятелство между момче и момиче може да има.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 06-10-2013 на 16:04
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Колежке, и аз си ги мислех тия работи точно като теб допреди година-две-три макс, ама ми се попреобърнаха представите и съм склонна да се съглася с мачока.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на machoka
    щруделина, както и да въртиш и сучеш думите ми на 5, при такъв тип 'приятелство', каквото авторката описва - единият ВИНАГИ ближе бутилката!

Фен
    Аз пък подкрепям мишинка, с две ръце

Мега фен Аватара на tori
    Мишинка? о.о Иначе не знам, за момента и тримата сме доволни и никога не е имало подобни глупости като описаните от вас лигавения на бутилки.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    а те помежду си двамата какво мислят за този триъгълник?

сори, ама на мен ми звучи като такъв. Съвършено чистото приятелство между мъж и жена НЕ е възможно, освен ако единия не е гей. Или е имало нещо преди, а вече го няма, или има нещо в момента в очите на поне единия от двамата, или нещо ще има. Но чисто приятелство като между брат и сестра НЯМА и е хубаво да помислиш над това, ако още не си го направила и да се откриеш в някоя от горните 3 условни категории.
    Не ме разбирай погрешно, не казвам че не може да имаш приятели от другия пол. Но не и по този начин, който описваш ти.
    не съм съгласна с това,че истинско приятелство между момче и момиче не може да има,но пък по начина,който описва тя съм съгласна... и аз имам приятели от мъжки пол ( много добри даже) ,някой от които от много години и т.н. ама не говоря така за тях и не мисля по тоя начин

Супер фен Аватара на Deadlock
    Аз съм съгласна с онази част, че не може приятелството да е сто процента чисто от началото до края. Но евентуалните трепети не променят кой знае какво. Те си идват и отминават, пък вие си знаете кое е важното.

По началната тема - ехааа, ще му ходиш на гости в Норвегия!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    после ми кажете, че педерастията не е бича на 21 век
    n00bs

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    Кви ралти ХД
    Always wanna play but never wanna loose

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Аз съм съгласна с онази част, че не може приятелството да е сто процента чисто от началото до края. Но евентуалните трепети не променят кой знае какво. Те си идват и отминават, пък вие си знаете кое е важното.

По началната тема - ехааа, ще му ходиш на гости в Норвегия!
    Да. *нещо подобно на щастие*

Няма как този триъгълник да е, както ти го описваш, просто ти го виждаш така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си