- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета!Харесва ли ви това тяло?? Доста труд съм положил спец. за вас;)
___----___| |
___________\ |
Последно редактирано от svetlio_vt : 06-11-2013 на 19:50
Бива, ама тая тема звучи някак жалко.
n00bs
Каквото и да ти е тялото, ако и на живо си просиш внимание по толкова смешен начин - нямаш шансове.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
мухахаххахахахаха бива ли да си толкова жалък бе
ходи си купи са няколко розови прилепнали тенисчици хубаво да се очертаят мускулите ,фйешан причесчицата ,татус Only god can judge me ,ланец на врата и всички момичета са твои брат ;dddd
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Ми не. На мен лично не ми харесва. Пък много зависи и от главата, прикачена към тялото.
Някой да му направи услуга и да качи снимките в хамстер или порнхуб в секцията за гейове.
абе комплексирани шишковци без воля какво му се подигравате на момчето такова тяло се постига безумно трудно и това че сте виждали фитнес на картинка и философията на живота ви се върти около биг мак менюто на мак доналдс си личи от коментарите ви аз съм в ужасна форма в момента но не си позволявам да плюя хората затова че имат по голямо желание от мен да подържат тялото си
Само с тяло не става, трябват и пари
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Клечка си и ще се счупиш,трябва ти маса и то спешно,че ще те духне вятърът)
Важен е размерът!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Айдее вие да млъквате там,той ни пита нас момичетата,не вас
Иначе никак не е зле..хм хаха
Слабо ме вълнува какво мислиш,интересувам се от бодибилдинг ,но тук още билдинга го няма.
Предполагам крака не правиш, нали ? Те на всички са били развити от бягане/футбол/шах.
n00bs
Не е зле ама е жалко.