Първоначално написано от RagioL А на мен ми е скучно да се занимавам със скапани дегенерати като теб. Кви сложни думи знаете в Бургас
Първоначално написано от Bank$ Кви сложни думи знаете в Бургас той е от бургас о.О
Първоначално написано от FuCKkK13 той е от бургас о.О Да бре бургаски селски бек
Първоначално написано от FuCKkK13 той е от бургас о.О Не просто бях го вписал в профила.
Първоначално написано от RagioL Не просто бях го вписал в профила. Вече и от града си ли се срамуваш ?
Не съм живял в Бургас няма защо да си кривя душата. А ти си уникално досаден австралопитек като фишера.
Първоначално написано от RagioL Не съм живял в Бургас няма защо да си кривя душата. А ти си уникално досаден австралопитек като фишера. Виж вече няма смисъл да се дразним един друг ако ми се извиниш и аз ще ти се извиня !
Първоначално написано от RagioL Не съм живял в Бургас няма защо да си кривя душата. А ти си уникално досаден австралопитек като фишера. ами от ?
Първоначално написано от Bank$ Виж вече няма смисъл да се дразним един друг ако ми се извиниш и аз ще ти се извиня ! Няма смисъл да се дразним, но и не дължа никакви извинения.
Първоначално написано от RagioL Извинявай сега ти си наред ! Ей, педалче единственото нещо което ще получиш от мен е още повече хейт
Първоначално написано от FuCKkK13 ами от ? Споменавал съм вече и мразя да се повтарям. И каква беше тази реакция? Първоначално написано от FuCKkK13 той е от бургас о.О
Първоначално написано от FuCKkK13 ами от ? от Бургас е селчото но се срамува !
Първоначално написано от Bank$ Ей, педалче единственото нещо което ще получиш от мен е още повече хейт Сега подправяш постове, а като пораснеш ще подправяш бюлетини за БСП и ДПС.
Първоначално написано от RagioL Сега подправяш постове, а като пораснеш ще подправяш бюлетини за БСП и ДПС. Хахахахахаха
Първоначално написано от RagioL Споменавал съм вече и мразя да се повтарям. И каква беше тази реакция? аа не казвам
Правила