- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас има ли хора, които пият бира за удоволствие
и да я харесват наистина? Или го правят, щото е готино, модерно, мъжкарскона мен например ми е супер гадна, горчива, и като изпия малко повече (за прочистване на бъбреците), ми става гадно, повръща ми се и трябва да хапна нещо сладко, за да ми се оправи вкусът ...
![]()
Бира пият селяните от Варна и другите села най-смешно ми е някой като почне да се прави на готин с бира в ръка направо се скъсвам от смях същото твърдя и за хората който пушат цигари за да се правят на готини.
neger.
Always wanna play but never wanna loose
Ти да не си някакъв пендел от столицата, та всички са селяци?
Във Варна пием уиски.![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Вулканичният кратер е гърло на активен или изгаснал вулкан.
Типичната му форма е приблизително кръгла вдлъбнатина на върха на вулканичния конус, през която при активност изригват магмата и газовете.
Кратерът може да достига голяма дълбочина. Понякога магмената камера може да се изпразни дотолкова, че стените на кратера да се съборят навътре - тогава той се превръща в калдера.
![]()
Always wanna play but never wanna loose
Няма смисъл да го коментирам тоя горния селски брикет.
По темата: Обичам да пия бира особено лятото на плажа в големите жеги. Бирата трябва да е.. по възможност повече и студена.http://www.youtube.com/watch?v=wySCstjBo1I Наздраве!
Кое не ми разбра от горния пост бе, галош?
Мишинка
BrainDamage
Пием само ирландско и шотландско уиски маце щото сме от висшия ешелон.
Аз така като гледам всички мразят Варна само варненци се харесват един друг хахах
В омразата винаги има частица завист.![]()
Мишинка
BrainDamage